A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

Новини

ЗОЛОТА ОСІНЬ

Осінь-зворушлива пора, пора в'янення природи. Ранки вже холодні. Золотими блискітками горять жовті листки, палають багряні клени та червоні кетяги калини. Саме у таку пору у школі комплексного виховання дітей дошкільного віку «Паросток» (Мостиського БДЮТ кер. Сайко С.М.) пройшов імпровізований урок «Золота осінь». На занятті діти розповідали про прикмети осені, відгадували загадки, читали чистомовки, добавлянки, вірші, співали пісні. За те осінь поділилася з учнями своїми дарами.

13:34 07.11.2022

ШКОЛА ПЕДАГОГІЧНОЇ ГРАМОТНОСТІ. ЗУСТРІЧ ІЗ ОСВІТЯНСЬКОЮ СПІЛЬНОТОЮ ВЧИТЕЛІВ 2-Х КЛАСІВ «МЕТОДИКА СКЛАДАННЯ ТА ОЦІНЮВАННЯ ДІАГНОСТУВАЛЬНИХ РОБІТ У ДРУГОМУ КЛАСІ НУШ»

3 листопада 2022 року відповідно до плану роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників Мостиської міської ради Львівської області відбулася зустріч із освітянською спільнотою вчителів 2-х класів «Методика складання та оцінювання діагностувальних робіт у другому класі НУШ» Олександра БАША, директорка Центру ПР ПП, у презентації висвітлила такі питання:

13:30 07.11.2022

ШКІРЯНИЙ М'ЯЧ

3 листопада 2022 року на стадіоні Опорного закладу «Твіржанський заклад загальної середньої освіти – заклад дошкільної освіти Мостиської міської ради Львівської області» (директорка – Іванна ЩЕРБАТА) відбулися фінальні змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» серед команд закладів освіти Мостиської міської ради. У змаганнях взяли участь команди ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ст.», ОЗ «Мостиський ЗЗСО №2 І-ІІІ ст.», Ліцею №3 м.Мостиська, ОЗ «Малнівський ЗЗСО І-ІІІ ст.», Соколянського ЗЗСО І-ІІІ ст., Раденицького ЗЗСО І-ІІІ ст.

13:28 07.11.2022

АВТОБУС ВІД ПОЛЬСЬКИХ ДРУЗІВ

Поляки передали автобус нашій громаді. У четвер, 3 листопада, відбулася передача автобуса MAN для потреб школи у с. Стрілецьке. Транспортний засіб безоплатно переданий Фондом акціонерного товариства Легніцької спеціальної економічної зони.

13:25 07.11.2022

РЕЗУЛЬТАТИ XIII МІЖНАРОДНОГО МОВНО - ЛІТЕРАТУРНОГО КОНКУРСУ УЧНІВСЬКОЇ ТА СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ ІМЕНІ Т.Г.ШЕВЧЕНКА 2022/2023 н.р.

У Мостиській ТГ відбувся XIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка»  з метою піднесення престижу української мови і літератури серед молодого покоління, заохочення учнів до вивчення рідної мови, виявлення обдарованої учнівської молоді, майбутньої плеяди літературних митців, розвитку їх творчого потенціалу, виховання у молодого українства поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні й за її межами, рівня знань з української мови і літератури. Участь взяли 25 здобувачів освіти 5/11 класів ЗЗСО. Результати див. нижче. ПРОТОКОЛИ  XIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед учнів  закладів загальної середньої освіти у 2022/2023 н.р.

12:01 01.11.2022

ПРОТОКОЛ №1  ВІД  18.10.2022 РОКУ " ПРО ЗАСІДАННЯ КОНКУРСНОЇ КОМІСІЇ ЩОДО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ НА ПОСАДУ ДИРЕКТОРА ГОСТИНЦІВСКОГО  ЗЗСО I-II СТУПЕНІВ МОСТИСКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ".

ПРОТОКОЛ №2  ВІД  25.10.2022 РОКУ " ПРО ПРОВЕДЕННЯ ЕТАПІВ  КОНКУРСУ КАНДИДАТІВ НА ПОСАДУ ДИРЕКТОРА ГОСТИНЦІВСКОГО  ЗЗСО I-II СТУПЕНІВ МОСТИСКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ".

21:52 31.10.2022

АКЦІЯ "СМІЛИВА ГРИВНЯ"

Акція "Смілива гривня" – це благодійна ініціатива, мета якої об’єднати зусилля українців та зібрати кошти для допомоги українській армії. Учні та вчителі Підгатського ЗЗСО І ступенів долучилися до акції "Смілива гривня". Кожен може відправити свою гривню на фронт. Кожна монетка – це твій внесок в перемогу! Об’єднаємо наші зусилля заради майбутнього нашої країни! Разом до ПЕРЕМОГИ

04:34 31.10.2022

ОЛІМПІЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ

З метою популяризації спорту, здорового способу життя та розвитку олімпійського руху в Україні у філії "Годинівський ЗЗСО І-ІІст. - ЗДО" з 24.10 по 28.10 проходив Олімпійський тиждень. Протягом тижня вчителі фізичної культури Михалунь І.М. та Шийка Л.А. ознайомлювали дітей з історією та традиціями Олімпійських ігор сучасності, олімпійськими видами спорту. Особливо захоплюючими були змагання з волейболу(8-9 класи) та спортивне свято "Якщо спорт полюбиш, сильним, спритним будеш"(5-9 класи).

04:31 31.10.2022

ДІЄВИЙ ГУРТОК "ДЖУРА"

Патріотизм складає найважливішу ціннісну основу будь-якого демократичного суспільства і виступає суттєвим внутрішнім мотивом для саморозвитку та відкриття всіх потенціальних, соціальних можливостей в духовній, економічній і соціальній сферах життя суспільства. Тому мета нашого освітнього закладу виховати молодь гуманною, творчою, відповідальною, з активною життєвою позицією, яка могла б реалізувати себе.

04:30 31.10.2022

«MENTAL TREK»... ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВ'Я

Щороку у жовтні відзначають Всесвітній день психічного здоров'я. Психічне здоров’я має велику цінність, оскільки воно співвідноситься з самою суттю того, що робить нас людьми: тим, як ми взаємодіємо, спілкуємося, вчимося, працюємо і переживаємо страждання і щастя. Гарне психічне здоров’я допомагає людям виявляти нормальну поведінку, яка дозволяє забезпечити безпеку і здоров’я . Заходи щодо забезпечення доброго психічного здоров’я мають величезне значення.

04:26 31.10.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень