A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

Новини

ВИСОКИЙ РІВЕНЬ ПІДГОТОВКИ В ОБЛАСНИХ ВІЙСЬКОВО-ПРИКЛАДНИХ ЗМАГАННЯХ

Швидкість, спритність, витривалість та неабиякий розум продемонструвала команда здобувачів освіти Мостиської територіальної громади на військово-прикладних змаганнях, представляючи Яворівський район, які проводилися з 26 по 28 квітня 2024 року на базі Львівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут з метою вшанування борців за волю та незалежність нашої держави, сучасних українських героїв-захисників України та популяризації військово-прикладної фізичної підготовки.

14:01 28.04.2024

ПЕРЕМОГА В ОБЛАСНОМУ ФУТБОЛЬНОМУ ФЕСТИВАЛІ "ЗОЛОТИЙ КОЛОС"

27 квітня, юні футболісти Мостиської територіальної громади, з тренером Євгеном Скляровим, вибороли два перших місця у обласному футбольному фестивалі «Золотий Колос» серед команд 2010/2011 років народження та 2012/2013 років народження, які відбулися у м. Миколаїв серед територіальних громад області.     Юнаки Мостиської ТГ 2010 р.н. змагались з командами Городоцької ТГ(2:0), Новороздільської ТГ(0:0), Судововишнської ТГ(1:0), і у вирішальній грі перемогли господарів з Миколаївської ТГ(1:0),  що гарантувало їм золото і перше місце у турнірі.       Складне завдання було у команди Євгена Склярова у віковій групі 2012-2013 р.н., яка виборювала звання найкращої серед семи команд.              Перемоги у групі над командою Граб-Дулібської ТГ, Розвадівської ТГ та Новороздільськоії ТГ забезпечили  юним мостиським футболістам участь у фіналі , де суперником також стала команда Миколаївської ТГ. Чудовий фінал, де після напруженої гри, футболісти Мостиської ТГ святкували впевнену перемогу 3-1 над господарями змагань, яка принесла друге золото для нашої громади.     Також з найкращої сторони показала себе наймолодша команда 2014 р.н., яка після напруженого дня змагань поступилась місцем за вихід у фінал команді Нвороздільської ТГ.        Дякуємо нашим ЗСУ за можливість дітям приймати участь у таких  змаганнях, та щира подяка батьківському колективу за чудову підтримку команд під час турніру.

14:51 27.04.2024

ЗМАННЯ З ЧИРЛІДИНГУ У РАМКАХ ПРОЄКТУ "ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ"

19 квітня 2024 року юні спортсменки Пнікутського ЗЗСО І-ІІІ ступенів брали участь у IIІ етапі змагань Всеукраїнського проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з чирлідингу серед шкільних команд Яворівського району та посіли ІІ місце.

19:56 19.04.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень