A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

Новини

УЧИТЕЛЬ РОКУ -2023

Всеукраїнський конкурс «Учитель року - 2023» буде проведений у 4 номінаціях – «Захист України», «Основи здоров'я», «Початкова освіта», «Фізична культура».

16:12 24.10.2022

ЗУСТРІЧ З ГЕРОЄМ СУЧАСНОЇ ВІЙНИ

У ліцею м. Мостиська 21.10.2022 року проведено годину спілкування під гаслом „В єдності наша сила“ . У даному заході брав участь випускник закладу, він же - захисник м. Маріуполь Krzysiek Muszak

16:07 24.10.2022

СПОРТИВНИЙ ІНВЕНТАР ВІД ЮНІСЕФ

У здоровому тілі – здоровий дух. Безперечно, здоров’я – найбільше багатство людини, бо, лише будучи здоровими, можна почуватися щасливими, веселими, повними сил та енергії. Запорукою здорового способу життя є спорт. В освітньому процесі завжди активно залучаємо здобувачів освіти до всіляких спортивних дійств, пропагуємо заняття різними видами спорту. Уроки фізичної культури – це щоразу насичені, цікаві заняття, які відтепер будуть ще більш захопливими, бо сьогодні начальниця відділу освіти, молоді та спорту Гнатовська Н.М. передала нашому освітньому закладу велику валізу із різноманітним спортивним інвентарем від ЮНІСЕФ. Чого там тільки не було: і футбольні та баскетбольні м’ячі, і волейбольні сітки, і жилетки для командної гри, шахи. Діти щиро дякували за такий подарунок, що, однозначно, стане чудовим доповненням уроків фізкультури, урізноманітнить можливість активно та з користю провести час.

13:33 21.10.2022

СТАРЛІНГ ДЛЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Старлінк для ЗСУ від ОЗ "Твіржанський ЗЗСО І-ІІІст -ЗДО" !!! Таку крутезну новину нам повідомив Олег Гіс, депутат Мостиської міської ради. Не лише повідомив, але й завітав до закладу з начальницею відділу освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради п. Надією Гнатовською, аби показати нашим учням та передати його з порогу закладу військовим. Переповнюють емоції від того, що зібрані нами у вересні кошти волонтери вже в жовтні долучили до купівлі інтерактивного пристрою. Упевнені, що нашим воякам знадобиться. З такою активною громадською позицією все буде Україна!!!

13:29 21.10.2022

УРОКИ ЗВИТЯГИ

З метою гідного відзначення подвигу захисників і захисниць України та на виконання Стратегії національно-патріотичного виховання В ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів»  проведено “Урок звитяги”. На зустріч з учнями закладу запрошений військовий 80 десантно -штурмової бригади Володимир Поліщак. Урок мав пройти у закладі, але через повітряну тривогу, діти перейшли в укриття. Ми ще раз довели, що нас нічим не зламати, зустріч вдалося провести в бомбосховищі! Під час уроку обговорювались цінності за які боряться наші захисники на війні, а саме: незалежність та територіальна цілісність, воля, гідність і честь українців, соборність України. Володимир спільно з учнями і вчителями помолився, за наших військових, які зараз захищають наші кордони на передовій, які сьогодні пишуть історію нашої Батьківщини, не викликає сумніву, що український народ вистоїть і неодмінно переможе.

13:25 21.10.2022

ЗАСІДАННЯ АТЕСТАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ II РІВНЯ ВІДДІЛУ ОМС

Відповідно до Типового положення про атестацію відбулося I засідання атестаційної комісії II рівня Відділу освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради Львівської області з метою активізації їх професійної діяльності, стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня фахової майстерності, розвитку творяої ініціативи, підвищення престижу й авторитету вчительської праці та забезпечення ефективності освітнього процесу.

13:21 21.10.2022

ІНСТИТУЦІЙНИЙ АУДИТ У МОСТИСЬКАХ

Основна стратегічна мета державної освітньої політики в Україні — забезпечити якість освіти. Для цього будуємо ефективну систему, здатну адекватно реагувати на виклики сьогодення та стабільно функціонувати.

12:44 21.10.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень