A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

ПРО ПІДСУМКИ ДІЯЛЬНОСТИ ЗЗСО

Дата: 28.06.2023 17:03
Кількість переглядів: 17

27 червня 2023 року проведено підсумкову нараду з директорами закладів освіти Мостиської міської ради, Центром ПРПП, ІРЦ. Для підбиття підсумків діяльности всіх освітянських установ прибули:

Євген БУБА – депутат Львівської обласної ради;

Мирослава ПЕЛЬЦ – голова Мостиської територіальної громади;

Павло ОСИПОВ - начальник управління економічного розвитку та інвестиційної політики громади.

Мирослава ПЕЛЬЦ – голова Мостиської територіальної громади, протягом червня побувала у кожному закладі освіти на звіті керівників. Слова подяки линули для директорів за компетентність у керівництві ЗЗСО, за вміння бути ефективним лідером, який прагне досягти високих стандартів в освітньому процесі та забезпечує комфортні умови для навчання. Озвучила особливості діяльности керівника в непростих реаліях воєнного часу, зупинилась на досягненнях, труднощах, проблемах в організації освітнього процесу впродовж 2022/2023 навчального року.

Надія ГНАТОВСЬКА- начальниця освіти, проаналізувала звітність керівників закладів освіти за 2022/2023 н.р., відзначила глибокий аналіз та узагальнення результатів освітнього процесу, досягнення здобувачів освіти, національно-патріотичне та моральне виховання, професійне зростання педагогів, співпрацю вчителів, батьків, відділу освіти та місцевої влади, яка багато робить для покращення освітнього середовища. Також накреслила завдання та перспективи освіти у воєнний час на наступний навчальний рік. Зазначила, що протягом 2022/2023н.р. у закладах було багато ініціатив, корисних справ і цікавих заходів.

Побажала всім присутнім добра, миру та впевненості в нашу перемогу.

Євген БУБА, Павло ОСИПОВ привітали всіх із закінченням навчального року. Побажали здоров’я, сили, наснаги та якнайшвидшого закінчення війни.

Працівники Центру ПР ПП Мостиської міської ради (Олександра БАША –директорка) провели розвантажувальні вправи, зокрема: «Корпоративний тренінг», «Відро негативу», «Модель ідеального вчителя для моєї школи», «Ідеальна виробнича ситуація», «Я бажаю своїй країні…». Директори працювали в парах, обговорювали, обмінювалися досвідом роботи, мотивували своє бачення щодо професійної діяльности вчителів, моделювали тощо. Було застосовано до вищезазначеної діяльності штучний інтелект, який узагальнював, наводив своє бачення щодо порушених проблем. Було цікаво, креативно, оригінально.

Олександра БАША подякувала керівникам за тісну співпрацю, взаєморозуміння, єдність як однієї неподільної команди.

Отож змінюються орієнтири освіти, змінюється й учитель, цілі та завдання його діяльности. Перед кожним освітянином поставлено важливе завдання – здійснювати розвиток гармонійної компетентної особистості.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень