A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

ОНЛАЙН-КОНСИЛІУМ "СЕРТИФІКАЦІЯ 2024"

Дата: 26.01.2024 12:06
Кількість переглядів: 11

23 січня 2024 року Центр професійного розвитку педагогічних працівників Мостиської міської ради організував онлайн-консиліум для педагогів Шегинівської територіальної громади (вчителів початкових класів, вчителів української мови та літератури, математики, історії та громадянських дисциплін) «СЕРТИФІКАЦІЯ-2024».

Модератор заходу Олександра БАША – директор ЦПРПП, експерт для забезпечення третього етапу сертифікації вчителів початкових класів, привітала учасників та визначила важливість спільної роботи, зосередила увагу освітян на тому, що сертифікація є вагомим етапом у професійному розвитку вчителів. Детально висвітлила процедуру проходження сертифікації, її етапи, а саме: незалежне тестування учасників; самооцінювання власної педагогічної майстерності; вивчення експертами практичного досвіду роботи учасників сертифікації.

Роман ЛЕЩУК – консультант Центру, охарактеризував завдання незалежного тестування фахових знань і вмінь учителів математики, ознайомив учасників з перебігом реєстрації для проходження сертифікації, зокрема у Львівській області.

Марія БІШКО – консультант Центру, експерт для забезпечення третього етапу сертифікації вчителів української мови та літератури, охарактеризувала тест незалежного тестування фахових знань і вмінь учителів української мови та літератури, поділилася враженнями роботи експерта-2023, ознайомила з методикою експертного оцінювання педагогів, проаналізувала методи збирання інформації щодо роботи учасника сертифікації, а саме :

· спостереження за навчальними заняттями;

· спостереження за самоаналізом проведених занять;

· аналіз самопрезентації;

· інтерв’ю з учасником сертифікації.

До 30 січня триває реєстрація на сертифікацію у 2024 році для вчителів початкових класів, учителів української мови та літератури, математики та історії за посиланням https://zno.testportal.com.ua/teachers/registration.

Працівники ЦПРПП інформували сміливіше брати участь у сертифікації та пообіцяли підтримку, фаховий супровід.

Адже успішне проходження сертифікації дає чимало бонусів: доплата у розмірі 20% до педагогічного навантаження, можливість брати участь у позачерговій атестації, нагода підвищити кваліфікаційну категорію.

Бажаємо успіхів кожному, хто зареєструвався чи планує зареєструватися для проходження сертифікації!

Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися та розвиватися!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень