A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

Новини

НАРАДА ДИРЕКТОРІВ У ВОЄННИЙ ЧАС 2022

15 березня о 10.00 год в актовому залі відділу освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради Львівської області відбулася нарада з директорами закладів освіти Мостиської територіальної громади.

09:38 16.03.2022

ДВА ТИЖНІ КАНІКУЛИ !!!

Сергій Шкарлет оголосив про припинення навчального процесу в усіх закладах освіти та оголосив канікули на 2 тижні.

11:11 27.02.2022

ДОПОМОГА БІЖЕНЦЯМ У МОСТИСЬКАХ

Злагоджено і скоординовано у Мостиськах працює Мостиська міська рада, громадське формування Мостиської міської ради, правоохоронні органи, територіальна оборона, депутати, волонтери, підприємці.

10:23 27.02.2022

МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

"Маю хвилину. Пишаюсь, що живу у Мостиськах. Низько кланяюсь кожному небайдужому жителю нашої громади: хлопцям з територіальної оборони, вчителям наших шкіл,працівникам міської ради, учням, випускникам, батькам, водіям, підприємцям. ,Дякую всім і кожному зокрема- за вашу допомогу, за вашу людяність, за вашу самопожертву. Ми обов‘язково переможемо бо з нами Бог! Слава Україні! Слава нашим воїнам!"- начальник освіти Надія ГНАТОВСЬКА.

10:20 27.02.2022

ДОПОМОГА ВІЙСЬКОВИМ!

ОНОВЛЕНО! список необхідних речей для наших військових! Амуніція, розгрузки, тактичні окуляри, наколінники, налокітники, набори ключів, генератори, акумулятори, лопати, планшети, не менше 8 версії Андроїд , гемостатичні матеріали (кровоспинні), джгути, тактичні турнікети, перев'язувальні матеріали (бинти, індивідуальні перев'язувальні пакети), протишокові, обезболюючі ліки (ін'єкції), антисептичні засоби, носоглоткові повітропроводи, пластирі від пневматораксу. Бронежилети не менше 4 класу, шоломи кевралові, спальники, карімати, їжа, яка не потребує приготування (консерви, протеїнові батончики, горіхи і ін.), засоби гігієни ( станки для гоління, мило, зубні пасти , туалетний папір та ін.)

10:29 26.02.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень