A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

ДОПОМОГА БІЖЕНЦЯМ У МОСТИСЬКАХ

Дата: 27.02.2022 10:23
Кількість переглядів: 42

Злагоджено і скоординовано у Мостиськах працює Мостиська міська рада, громадське формування Мостиської міської ради, правоохоронні органи, територіальна оборона, депутати, волонтери, підприємці.

Постійно на міжнародній трасі чергують члени громадського формування Мостиської міської ради, слідкують за дотриманням громадського порядку, формують чергу автомобілів до кордону, допомагають біженцям. Працівники Мостиської міської ради, волонтери надають консультації і допомогу біженцям. Ті, хто виїжджає до Польщі, могли зупинитися перепочити у пунктах, які відкрилися, зокрема, у школах, Народному домі. Прихистили жінок з дітьми мешканці міста, підприємці. Велику благодійну роботу проводять працівники культури, освіти. Продукти, одяг, теплі речі, речі першої необхідності – все це на пункти збору принесли небайдужі мостищани. Сім’ї з дітьми біженців, при координації Мостиської міської ради, підприємці підвозили безоплатно до пункту пропуску у Краківці, оскільки в Шегинях піший перехід переповнений. У Краківці також для біженців відкритий кордон у режимі пішого переходу.

Велика вдячність вам, мостищани, за вашу благодійність, мудрість, витримку, спокій і допомогу тим, хто сьогодні залишає рідну країну і як біженці прямує до Польщі.

Ми сильні, ми переможемо! Бо ми можемо згуртуватися, не панікувати, дотримуватися порядку і допомагати іншим. Дякуємо вам! Збір продуктів і речей, одягу триває і надалі. Звертайтеся до представників Мостиської міської ради, волонтерів, керівників громадського формування Мостиської міської ради, активістів.

Подаємо частину світлин, докладніша розповідь – у черговому номері «Нашого краю».



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень