A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

Новини

ЗВІТ КЕРІВНИКІВ ОСВІТЯНСЬКИХ СПІЛЬНОТ З НАВЧАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН 2021/2022 н.р.

Відповідно до плану роботи Центру ПР ПП 07 червня 2022 року проведено Звіт керівників освітянських спільнот з навчальних предметів. Участь у заході брала Надія ГНАТОВСЬКА - начальниця відділу освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради Львівської області.

10:48 08.06.2022

ПРАЦІВНИКИ ЦЕНТРУ - УЧАСНИКИ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ВЕБІНАРУ "ЦЕНТРИ ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ: ОСВІТА В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ"

03 червня працівники Центру брали участь у Всеукраїнському вебінарі "Центри професійного розвитку педагогічних працівників: освіта в умовах воєнного стану". Вебінар проведено за підтримки Шведсько-українського проєкту «Підтримка децентралізації в Україні» та є продовженням циклу вебінарів «Освіта в умовах воєнного стану ".

21:17 04.06.2022

САЙТ ПРО ШКІЛЬНУ ОСВІТУ ДІТЕЙ, ЯКІ ВИМУШЕНО ВИЇХАЛИ ЗА КОРДОН

В Україні створили сайт про шкільну освіту дітей, які вимушено виїхали за кордон Державна служба якості освіти спільно з ініціативою «Система забезпечення якості освіти», що впроваджується в межах проєкту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe), створили вебсайт про шкільну освіту дітей, які вимушено покинули Україну. Ресурс містить опис системи освіти України, базу українських навчальних програм англійською мовою та відповіді українською на поширені запитання батьків дітей.

20:56 04.06.2022

ПЕДАГОГІЧНИЙ РОЗПИС

Пріоритетом сьогодення для освітян є питання «Особливості організації освітнього процесу НУШ 5 клас».

11:53 02.06.2022

ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Щороку 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – чудове свято радості та надії. Саме в дітях продовження роду людського й здійснення їх мрій, сподівань на краще.

17:24 01.06.2022

ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ "ТИХА АКЦІЯ В ПАМ'ЯТЬ ПРО ЗАГИБЛИХ ВІД ВІЙНИ ДІТЕЙ"

У сквері імені Т.Г.Шевченка відбулася ТИХА АКЦІЯ В ПАМ'ЯТЬ ПРО ЗАГИБЛИХ ВІД ВІЙНИ  ДІТЕЙ, приурочена Дню захисту дітей. Участь брали Мирослава Пельц - голова Мостиської ТГ, Надія ГНАТОВСЬКА - начальниця відділу освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради, керівники, педагоги, учні  ОЗ "Мостиський ЗЗСО №1,2. I-III ступенів". На  карту УКРАЇНИ, яку відобразили біля підніжжя Шевченка, поклали м'які іграшки для загиблих від війни  дітей. Хай пам'ять про ДІТОЧОК  вічно не згасає у наших серцях! З початку війни росія вбила щонайменше 240 українських дітей З початку війни рашисти вбили щонайменше 240 українських дітей.

17:00 01.06.2022

ВИКЛАДАННЯ ГРОМАДЯНСЬКОЇ ТА ІСТОРИЧНОЇ ОСВІТНЬОЇ ГАЛУЗІ У НУШ 5 КЛАС

«РОЛЬ ВЧИТЕЛЯ ІСТОРІЇ В УМОВАХ ВІЙНИ: ВИКЛИКИ ТА РЕАЛІЇ» - актуальне питання, яке обговорювали на засіданні освітянської спільноти вчителі історії, правознавства та громадянської освіти у вівторок, 31 травня 2022 р.

16:53 01.06.2022

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА ЗАКЛАДУ ОСВІТИ

Надія ГНАТОВСЬКА - начальниця відділу освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради Львівської області про підготовку керівників закладів освіти щодо впровадження НУШ 5-6 класах Мостиської ТГ

16:45 30.05.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень