A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

Новини

ПСИХОПЕДАГОГІЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ РОБОТИ З ДІТЬМИ 6/11 РОКІВ

Війна вносить свої корективи у роботу працівників освіти. Особливої уваги тепер потребують здобувачі освіти молодших класів. Адже від цілющих слів учителя, його вміння врівноважено вести урок, підбадьорити, підтримати, порадити і розрадити залежить здоров’я та психічний стан дитини, її батьків, родичів.

11:51 19.04.2022

ЦИКЛ ЗАНЯТЬ З ІСТОРІЇ УКРАЇНИ ДЛЯ ПЕРЕМІЩЕНИХ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ, ЯКІ ТИМЧАСОВО ПРОЖИВАЮТЬ НА ЛЬВІВЩИНІ

Відповідно до листа департаменту освіти і науки Львівської обласної військової адміністрації від 14.04.2022 №07-08/786 інформуємо про те, що  в умовах війни з РФ, у ході якої ворогом активно використовується неправдива інформація історичного змісту, доля України значною мірою залежить від історичної пам’яті громадян України та їх здатності виявляти і аргументовано спростовувати ворожі фейки.

10:19 19.04.2022

ОНЛАЙН-ДІАЛОГ З КЕРІВНИКАМИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ЩОДО ЗНО-2022

     18 квітня 2022 року, 13.00 год, за підсумком наради Львівського РЦОЯО  (15 квітня 2022) відбувся онлайн-діалог з керівниками закладів освіти Мостиської, Шегинівської, Судововишнянської  територіальних громад. Обговорено актуальні питання щодо ЗНО-2022: -Про внутрішньо переміщених випускників, які складатимуть ЗНО-2022. Де?.. - Прийнято рішення про продовження термінів формування реєстраційних карток в НМТ до 19 квітня 2022 року. -Вступники мають зберегти номер і PIN-код сертифіката ЗНО Для участі у національному мультипредметному тесті сертифікат учасника ЗНО у вигляді паперового документу не потрібний. Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти. Але учасникам майбутнього мультитесту будуть необхідні номер та PIN-код, зазначені в сертифікаті, за допомогою яких учасники отримують доступ до інформаційної сторінки учасника ЗНО. Ця сторінка необхідна для комунікації з учасниками тестування, бо саме на ній кожен учасник буде подавати відомості про підтвердження бажання взяти участь у тестуванні, вибір очікуваного міста перебування на час тестування тощо.

10:16 19.04.2022

ЦЕНТР ПР ПП. ЧАС ПРАВДИ: ФЕЙКИ У ЖОРНАХ МЕДІАГРАМОТНОСТІ

Відповідно до проєкту «Час правди: фейки у жорнах медіаграмотності»  Львівського обласного інституту післядипломної освіти  (керівник Ірина Суховерська – завідувачка КІВД) протягом тижня Центр професійного розвитку педагогічних працівників Мостиської міської ради Львівської області (Баша О.Т., Бішко М.А., Лещук Г.Б.,Похила Г.Б.)  проводив з освітянськими спільнотами з навчальних предметів онлайн –конференції з вищезгаданої проблеми. Відокремлювали зерна правди від полови дезінформації.  Аналізували, що таке інформаційна війна (зброя масового знищення). Що таке фейк? Яке сучасне визначення фейку? (Спеціально створене повідомлення, що містить навмисно вигадану або спотворену інформацію). Чи «шкодить» фейк сам? Чи у нього є поплічники? Як результат  фейку поєднує у собі такі поняття як: маніпуляція, пропаганда, фальсифікація, брехня.

10:36 07.04.2022

Про порядок проведення атестації керівних та педагогічних працівників закладів ЗЗСО, ЗДО та ЗПО у 2022 році атестаційною комісією ІІ рівня Відділу ОМС

Відповідно до рішення атестаційної комісії ІІ рівня (АК ІІ рівня) Відділу ОМС від 11.03.2022 протокол №4,враховуючи лист МОНУ від 15.03.2022 №1/3454 «Про перенесення атестації педагогічних працівників у 2022 році» з метою проведення атестації у період оголошеного в Україні воєнного стану, належного формування та подачі документів щодо атестації керівників і педагогічних працівників ЗЗСО, ЗДО, ЗПОМостиської міської ради, стосовно яких рішення приймає АК ІІ рівня:

15:27 30.03.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень