A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

Новини

ПРО НАРАДУ КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

4 травня 2023 року о 12:00 год відбулася нарада керівників закладів освіти за участю Надії ГНАТОВСЬКОЇ -начальника, спеціалістів Відділу освіти, молоді та спорту, а також працівників Центру ПР ПП  Мостиської міської ради Львівської області, на якій обговорено  актуальні питання щодо освітнього процесу. 

09:29 08.05.2023

ПРО ГУРТОК "ВЕЛОСИПЕДНИЙ ТУРИЗМ"

Вихованці гуртка "Велосипедний туризм", що працює у Берегівському ЗЗСО І-ІІ ступенів Мостиської міської ради здійснили велопробіг Центральним велосипедним маршрутом Розточчя (Яворівський національний природний парк). Маршрут проведення: село Крехів (Крехівський монастир) - с. Майдан( Чарівні озера) - смт. Івано-Франкове (музей природи Розточчя). Нитка маршруту велосипедистів склала близько 24 кілометрів.

09:23 08.05.2023

МАМА, ТАТО, Я - СПОРТИВНА СІМ'Я

  Обласний фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я» відбувся 06 травня 2023 року   в рамках ХХХІІ обласних комплексних змагань.

09:13 08.05.2023

РЕЗУЛЬТАТ ПРОЄКТУ "СПРИЯННЯ РОЗВИТКУ МОЛОДІЖНОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА СЕРЕД ВПО"

Відбувся фінал  пілотного навчального проєкту «Сприяння розвитку молодіжного підприємництва серед ВПО» 5 травня у Львові, який реалізується Teach StartUp School Львівської політехніки у межах грантової співпраці з Проєктом USAID «ГОВЕРЛА», під час якого 36 команд Львівщини представляли свої стартапи на розгляд інвесторам та представникам місцевих органів влади. Серед стартапів – прототипи проєктів та бізнес-ідеї.

09:04 08.05.2023

ПРОЄКТ "АКТИВНІ ПАРКИ"

У Мостиській громаді розпочинають діяльність «Активні парки». Нагадаємо, що «Активні парки» – це один з проєктів, що входить у загальнонаціональну програму Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна». Мета проєкту – зробити спорт доступним для громадян та залучити різні групи населення до оздоровчої рухової активності у місцях масового відпочинку.

09:01 08.05.2023

КОНКУРС ВИНАХІДНИЦЬКИХ І РАЦІОНАЛІЗАТОРСЬКИХ ПРОЄКТІВ ЕКОЛОГО-НАТУРАЛІСТИЧНОГО СПРЯМУВАННЯ

Учениця  9 класу Соколянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів (директор Зеновія ЦВІГУЛА) посіла  І місце в обласному конкурсі винахідницьких і раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напряму. Окрема подяка вчительці біології АНДРЕЙКО Олені Ярославівні за організацію та належну підготовку учениці до цього конкурсу.

10:22 04.05.2023

ЗУСТРІЧ ВОЇНА ЗСУ

У перший травневий день у Зав'язанцівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів (директор Оксана БЕРВЕЦЬКА)радо зустріли захисника України Козловського Андрія Романовича.

10:20 04.05.2023

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ПРОЄКТ # Flowers4School

Результати участі у Всеукраїнському проєкті #Flowers4School. Шкільне подвір'я Соколянського ЗЗСО I-III ступенів Мостиської міської ради зачаровує всіх своїми квітучими клумбами.

10:15 04.05.2023

БЛАГОДІЙНИЙ ТУРНІР З МІНІФУТБОЛУ, ПРИСВЯЧЕНИЙ ПАМ'ЯТІ ВОЇНІВ ТА ФУТБОЛІСТА РОМАНА МАТИСА

Першого травня на спортивному майданчику стадіону «Карпати» відбувся благодійний турнір з мініфутболу серед аматорів присвячений пам’яті загиблих воїнів та пам’яті футболіста Романа Матиса.

17:05 02.05.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень