A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

Новини

ТРЕНІНГ "МОВНА НОРМА ТА ЇЇ ПОРУШЕННЯ У ПРОФЕСІЙНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ"

14 червня 2023 року о 12: 00 год відбудеться тренінг «Мовна норма та її порушення у професійній діяльності педагогів» за участю працівників Комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти»:

14:22 12.06.2023

СПІВЧУТТЯ ГЕРОЮ УКРАЇНИ БОГДАНУ ВОЗНЯКУ

Працівники відділу освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради співчувають у зв'язку із загибеллю Богдана ВОЗНЯКА - захисника України, відданого працівника Раденицького ЗЗСО I-II ступенів Мостиської міської ради Львівської області.

14:03 12.06.2023

ЗМАГАННЯ ЗІ ШАХІВ СЕРЕД ЗДОБУВАЧІВ ЗЗСО

Шахи — це одна з найвідоміших стратегічних ігор на нашій планеті, їх історія налічує кілька століть і надзвичайно цікава,  яка поєднує в собі елементи мистецтва (уяви), науки (логічно-точний розрахунок) і спорту.

13:00 12.06.2023

ПЛЯЖНИЙ ВОЛЕЙБОЛ

Цими вихідними у м. Стрию відбулися змагання з пляжного волейболу. У категорії "Дорослі" змагалися 20 чоловічих та 14 жіночих команд територіальних громад Львівщини. Команду Мостиської територіальної громади представляли -  Петро НЕСТОР, Назар МУСЕВИЧ, Юлія ХОДАЧЕК та Зоряна МАЗУРИК, - які показали хороші результати.

12:14 12.06.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень