A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

Новини

II ОБЛАСНИЙ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНОЇ ГРИ "СОКІЛ" ("ЖДУРА")

З 15 по 18 червня на Сколівщині в селі Кам’янка проходив ІІ обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” ("Джура") (середня група). Рій «Сіромаці» Пнікутського ЗЗСО І-ІІ ступенів (директор Галина МИСАКОВЕЦЬ) мав честь представляти Мостиську територіальну громаду.

09:36 21.06.2023

ЗВІТ ДИРЕКТОРКИ ОЗ "ТВІРЖАНСЬКИЙ ЗЗСО I-III CТУПЕНІВ - ЗДО" 2022/2023 н.р.

Війна - це трагедія, яка вплинула абсолютно на всі аспекти нашого життя, у тому числі й на освіту. Сьогодні ми, українці, не припиняємо свою боротьбу за те, у що віримо, за те, про що молимось, за те, що усім серцем любимо. Ніякі труднощі, ніяка сила не змогли загасити бажання жити, працювати, продовжувати розвиватися, виховувати та навчати молоде покоління. Все це ми можемо робити лише завдяки сміливості та відданості мужніх синів та дочок України.

08:55 16.06.2023

ТАЛАНТИ, ТВОЇ УКРАЇНО

Переможець обласного конкурсу образотворчого та ужиткового мистецтва " Таланти твої. Україно" ( 2 місце) у номінації "Український народний одяг" Телятинська Ярина -- вихованка гуртка "Крій та шиття" ( керівник Здирко Н.К.) Мостиського БДЮТ ( директор Данило І.С.)

08:52 16.06.2023

ВІЗІЯ ПРАЦІВНИКІВ ЛОІППО У МОСТИСЬКУ ТГ

14 червня - чергова робоча зустріч з педагогами, на цей раз із заступниками директорів закладів загальної середньої освіти і вчителів рідної мови, математики та історії трьох громад Яворівського району на базі ліцею N3 імені Святої Королеви Ядвіги м. Мостиська (директорка Тереза Тетерич) на запрошення Мостиського Центру професійного розвитку педагогічних працівників (керівниця Олександра БАША).

08:46 16.06.2023

РІВЕНЬ НАВЧЕНОСТІ З ПОЛЬСЬКОЇ МОВИ

13 червня - важливий день для одинадцятикласників Ліцею №3 імені Святої Королеви Ядвіги, адже вони, святково одягнені, зібралися у стінах свого освітнього закладу, щоб скласти державну підсумкову атестацію з польської мови.

08:42 16.06.2023

ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТУ "КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ РЕФОРМУВАННЯ ІСТОРИЧНОЇ ОСВІТИ У ЗЗСО"

Відповідно до листа департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації  від 08.06.2023 р. №02-08/1181 у закладах освіти  Мостиської територіальної громади   обговорюється  проєкт «Концептуальні  засади реформування історичної освіти у закладах загальної середньої освіти».

10:05 13.06.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень