A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

Новини

УЧАСТЬ В ОСВІТНІЙ АКАДЕМІЇ З ПИТАНЬ НАВЧАННЯ

З 09 по 11 серпня 2023 року у Трускавці відбувалася Освітня Академія з питань розвитку дистанційного та змішаного навчання на базі реколекційно-просвітницького центру «Оранта» Самбірсько-Дрогобицької єпархії, де були присутні педагоги не лише Львівщини, а й із Волині, Тернопільщини та Донеччини.

09:44 14.08.2023

ЛІТО З БОГОМ

Літо… Уже від одного слова стає приємно, тепло, радісно. А якщо «Літо з Богом» - це ще духовний ріст, щира молитва, чудові друзі, прекрасно проведений час. Надія Гнатовська мала можливість привітати юних друзів у селі Малнів. Дякуємо отцю Андрію Павелку, старості села Мирославі Курпесьо, старшому лейтенанту Сергію Поршенку, директору школи Ігорю Черкавському, батькам за організований відпочинок для дітей. Понад 80 дітей бере участь у літньому таборі. Починається день зі Служби Божої у храмі села Малнів. Для духовних бесід, веселих ігор, цікавих квестів вибрана чудова локація. Брати - семінаристи підготували цікаву програму. А смачний обід, приготований на польовій кухні, надає неабиякого апетиту кожному учаснику табору. Солодкими та цікавими подарунками привітала учасників табору міський голова Мирослава Пельц.

17:32 29.06.2023

ПРО ПІДСУМКИ ДІЯЛЬНОСТИ ЗЗСО

27 червня 2023 року проведено підсумкову нараду з директорами закладів освіти Мостиської міської ради, Центром ПРПП, ІРЦ. Для підбиття підсумків діяльности всіх освітянських установ прибули:

17:03 28.06.2023

ЩОДО ПРОТИДІЇ ШАХРАЙСТВУ

На виконання листа управління протидії кіберзлочинам у Львівській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України від 17.06.2023 №4276/38/102/13/01-2023 Відділ ОМС просить керівників закладів освіти Мостиської ТГ провести роз’яснювальну роботу серед вчителів, батьків та учнів щодо протидії кіберзлочинам та розмістити, на власних інформаційних ресурсах (веб-сайтах) у термін до 23 червня 2023 року, публікацію «Національна поліція України попереджає про шахрайства!», зразок розміщення можна переглянути за покликанням: https://splsp.lviv.ua/archives/283. 

16:56 28.06.2023

ДІЙСТВО ДЛЯ ДІТЕЙ З ООП

Чарівне дійство для особливих діток організували працівники інклюзивно- ресурсного центру. Ці яскраві метелики, бджілки, сонечка - це консультанти та працівники ІРЦ! Щиро дякую Лідія Гиз та всій креативній команді! Сьогодні ви створили гарний настрій не тільки для діток, а також для батьків та простих перехожих! Особливо вдячні пану Андрію за щедрі дарунки! Хай оберігає всіх Господь! Наближаємо перемогу разом!

10:10 28.06.2023

ЕКСКУРСІЯ ДЛЯ ОБДАРОВАНОЇ МОЛОДІ

22 червня 2023 року відділом освіти, молоді та спорту Мостиської МР була організована екскурсія до м.Львова для понад 80 обдарованих учнів Мостиської ТГ, які мають високі результати з Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсів та спортивних досягнень.

10:07 28.06.2023

ОБДАРОВАНА МОЛОДЬ

У динамічному, швидко мінливому світі, суспільство значно частіше переосмислює, коректує або докорінно змінює цілі та завдання шкільної освіти. Зараз необхідні люди, які мислять не шаблонно, які вміють шукати нові шляхи вирішення запропонованих завдань, знаходити вихід з проблемної ситуації.

09:57 28.06.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень