A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

Новини

ЦИФРОВИЙ УЧИТЕЛЬ

Хочемо запросити вас та вчителів вашої громади взяти участь в онлайн-курсі "Цифровий учитель", який спрямований на підтримку дистанційного навчання. Курс розроблений ЮНЕСКО з метою забезпечення доступності та інклюзивності онлайн освіти для всіх учнів.

15:09 11.01.2024

ВАЖЛИВО! СЕРТИФІКАЦІЯ У 2024 РОЦІ

Відповідно до листа Львівського регіонального центру  оцінювання якості освіти від 18.12.2023 №404/03-29 «Про деякі питання реєстрації для участі в сертифікації у 2024 році» (далі – Лист).

14:54 11.01.2024

ПРОЄКТ "ОСВІТНІЙ СУП"

Освітня організація “Навчай для України” просить сприяти інформаційно поширенню запрошення на проєкт "Освітній Суп" серед закладів освіти, які є у вашому підпорядкуванні. “Навчай для України” — це освітня організація, яка з 2017 року працює для того, аби кожна дитина в Україні мала змогу реалізувати свій потенціал, незалежно від місця народження чи проживання. Особливо у час війни “Освітній суп” – це безкоштовні онлайн-заняття (академічний тьюторинг) з урахуванням шкільної програми для учнів та учениць 5-10 класів. Наші тьютори – це вчителі, які пройшли спеціальне навчання від Міжнародної академії тьюторингу та допомагають дитині визначити прогалини у знаннях, навчитися брати відповідальність за власний освітній шлях та самостійно досягати поставлених цілей. Проєкт “Освітній Суп” реалізується освітньою організацією “Навчай для України” за підтримки Світового банку та фінансування UBS Optimus Foundation. Метою проєкту є вивчення та компенсація освітніх втрат, яких зазнали діти внаслідок повномасштабного вторгнення росії в Україну. У “Навчай для України” це буде вже 10 хвиля проєкту. Сумарно понад 9000 дітей різного віку отримали якісні заняття зі шкільної програми та підтримку тьюторів у складний час війни. “Освітній Суп” - це наймасштабніший проєкт дослідження впливу тьюторингу. Його результати стануть важливі для впровадження тьюторингу в освітній процес у світі. Старт навчання – 29 січня, тривалість – до 17 березня; 4 години занять на тиждень; Кінцевий термін реєстрації – 17 січня 2024, 23:59 за київським часом. Зареєструватися можуть діти (за участю батьків) за посиланням: https://ee-eu.kobotoolbox.org/pjF3X82y Будемо дуже вдячні за інформаційне сприяння і допомогу у поширенні анонсу про набір серед закладів освіти, які є у вашому підпорядкуванні. Інформація для поширення серед шкіл за посиланням: https://docs.google.com/document/d/154lbmRmSfJf8vfTzM41scDHD1mzhVa8dNegsig0uWdU/edit?usp=sharing Дякую щиро, якщо будуть додаткові запитання, можете писати їх у відповіль на цей лист, команда на зв'язку!

09:17 11.01.2024

РІЗДВЯНИЙ ДУХОВНО-ФОРМАЦІЙНИЙ ВИШКІЛ ДЛЯ ЛІДЕРІВ СУЧАСНОЇ ОСВІТИ

     09 січня 2023 року на базі Мостиської територіальної громади відбувалася нарада з керівниками відділів освіти громад Яворівського району, за участю представників департаменту освіти Львівської обласної державної адміністрації  (Олег Паска- директор, О. Урдей - заступниця директора,  начальниця  управління освіти та інновацій ДОН ЛОДА, Ірина Сислюк -  начальниця  відділу дошкільної, загальної середньої освіти та позашкільної роботи, Оксана Майхер - начальниця відділу освіти, охорони здоров’я, культури, молоді і спорту Яворівської районної державної адміністрації,  Леся  Ковалишин - керівниця відділу освіти, молоді і спорту Сокальської міської ради), на якій обговорено проблему щодо впровадження Стратегії реформування системи шкільного харчування.

15:47 10.01.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень