A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

Новини

РІЗДВЯНИЙ ВЕРТЕП

Звістку з вірою про краще майбутнє приніс сьогодні, 27 грудня 2023 року, Різдвяний вертеп від Української греко-католицької церкви Святого Юрія м. Мостиська, який завітав у відділ освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради.

12:00 28.12.2023

ВІТАННЯ З КОЛЯДОЮ

Щиросердечні вітання з Різдвом Христовим дарували здобувачі освіти ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 I-III ступенів».

02:33 23.12.2023

ПРО ОСВІТНІЙ КУРС "ЄДИНА УКРАЇНА"

Про освітній курс «Єдина Україна». Міністерство молоді та спорту України спільно з Фондом Східна Європа створили та запустили онлайн-курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності» на Освітній онлайн-платформі Зрозуміло! Цей курс спрямований на формування національної та громадянської ідентичності у населення, підвищення рівня знань про історію боротьби за незалежність України, волонтерські рухи, поглиблення знань з новітньої історії України – її європейський вибір. Автори лекцій освітнього курсу – науковці й науковиці Українського інституту національної пам’яті та Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Реєстрація на курс: https://courses.zrozumilo.in.ua/courses/coursev1:eef+EEF046+Nov2023/about Просимо сприяти у поширенні інформації про освітній курс та поінформувати установи, підприємства, організації, структурні підрозділи щодо проходження зазначеного курсу.

14:27 14.12.2023

НАРАДА ЗІ ЗАСТУПНИКАМИ ДИРЕКТОРІВ З НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОЇ РОБОТИ

12 грудня 2023 року відбулася планова нарада із заступниками директорів з навчально-виховної роботи Мостиської міської ради Львівської області за участю працівників Відділу ОМС (Надія ГНАТОВСЬКА – начальник відділу освіти, молоді та спорту Мостиської МР), консультантів (Олександра БАША - директорка Центру ПРПП).

12:22 14.12.2023

ПЕРЕРІЗДВЯНІ РЕКОЛЕКЦІЇ "РІЗДВО ЯК СТОСУНКИ"

Відділ освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради Львівської області інформує про те, що відбудуться передріздвяні реколекції “Різдво як стосунки”, які організовує ГО "Освітній центр імені отця Юліана Дзеровича".

12:09 14.12.2023

НАРАДА ДИРЕКТОРІВ ЗЗСО

30 листопада 2023 року  відбулася планова нарада  директорів закладів загальної середньої освіти Мостиської МР. Розглянуто  питання про: -     підсумки I (міжшкільного) та II (районного) етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з  навчальних предметів та участь переможців у ІІІ (обласному) етапі;                                                                                        -    підсумки I (міжшкільного) та II (районного)  етапів ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови  імені Петра  Яцика серед здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти; -     портфоліо вчителя («Абетка директора школи»); -     надання інформації щодо військово-професійної орієнтації молоді; -    Звіт щодо чисельності військовозобов’язаних працівників; -     електронні журнали у ЗЗСО; -     виготовлення санітарних паспортів для колодязів; -     оновлення інформації на сайті ЛРЦОЯО; -     участь у конкурсах різних рівнів; -    курсову перепідготовка педагогічних працівників на базі  Центру ПРПП Мостиської міської ради; -     навчальну літературу; -    виконавчу дисципліну.   Проведено ділову гру «Професійний стандарт учителя – чіткий орієнтир для власного професійного розвитку».

17:06 30.11.2023

STOPRUSSIA

Проект MRIYA – це ініціатива з протидії російським окупантам в медіа-просторі, блокуванню ресурсів шахраїв та ресурсів, за допомогою яких здійснюється збут наркотичних речовин.

17:47 29.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень