A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

НАРАДА ЗІ ЗАСТУПНИКАМИ ДИРЕКТОРІВ З НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОЇ РОБОТИ

Дата: 14.12.2023 12:22
Кількість переглядів: 11

12 грудня 2023 року відбулася планова нарада із заступниками директорів з навчально-виховної роботи Мостиської міської ради Львівської області за участю працівників Відділу ОМС (Надія ГНАТОВСЬКА – начальник відділу освіти, молоді та спорту Мостиської МР), консультантів (Олександра БАША - директорка Центру ПРПП).

Нарада була насичена актуальними питаннями.

Проаналізовано, вивчено, опрацьовано:

- Яким має бути портфоліо педагога та як його створити (відповідно до «Абетки для директора», розділ 3 «Напрями самооцінювання якості освітньої діяльності», сторінка 13). Що додати до портфоліо – це справа вчителя.

Вимоги щодо складання індивідуальних планів розвитку професійних компетентностей учителів, що атестуються за новим Професійним стандартом для вчителів.

- Розумовий штурм «Вивчення Професійного стандарту вчителя (п. 7 «Орієнтовний опис професійних компетентностей вчителя відповідно до кваліфікаційних категорій»).

- Вибір підручників для 1 класу на 2024/2025 н.р. (Наказ МОН від 02 жовтня 2023 року №1183). Інструктивно-методичні матеріали для здійснення вибору закладами освіти посібників з кожної назви посібників у комплекті з проєктом обкладинки для 1 класу ЗЗСО.

- Конкурси для обдарованої учнівської молоді:

- організація щодо участі у ІІІ етапі XXІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, що проходить під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої» (з 11 січня до 01 лютого 2024 року) .

- Про організацію курсів «Подолання освітніх втрат» у початковій школі у II cеместрі (О.Волощенко, О.Козак).

- Про підручники для здобувачів освіти для 5 класу ЗЗСО.

- Про завершення I семестру 2023/2024 н.р..

- Про участь у засіданні професійних спільнот з навчальних предметів.

- Про результати Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, конкурсів.

- Про ведення вчителями електронних класних журналів.

- Про моніторинг результатів навченості школярів.

- Про заходи щодо харчування учнів у ЗЗСО.

- Про захист документації.

- Порядок підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 року №800, а саме: «Планування підвищення кваліфікації працівників закладу освіти здійснюється двома етапами. На першому етапі здійснюється перспективне планування у поточному році на наступний календарний рік шляхом затвердження педагогічною радою орієнтовного плану підвищення кваліфікації. Орієнтовний план підвищення кваліфікації повинен містити інформацію про загальну кількість педагогічних працівників, які проходитимуть підвищення кваліфікації, основні напрями та орієнтовний перелік суб’єктів підвищення кваліфікації. Орієнтовний план підвищення кваліфікації формується з урахуванням пропозицій педагогічних працівників і оприлюднюється на інформаційному стенді закладу освіти та на його вебсайті ( у разі відсутності вебсайту ЗО – на вебсайті органу, у сфері управління якого перебуває ЗО) ороку протягом двох робочих днів з дня його затвердження, але не пізніше 25 грудня поточного року. На підставі орієнтовних планів підвищення кваліфікацій суб’єктів підвищення кваліфікацій, що фінансується з обласних бюджетів, та їх засновники щороку формується регіональне замовлення для потреб відповідних областей».

Отже, держава потребує висококваліфікованих спеціалістів і ми повинні на високому рівні завершити навчальний рік та дати глибокі знання!

Дякуємо ЗСУ за можливість працювати задля майбутнього!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень