A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ "ДІЯЛЬНІСНИЙ ПІДХІД У ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ В РЕАЛІЯХ СЬОГОДЕННЯ"

Дата: 29.03.2024 15:57
Кількість переглядів: 7

27 березня 2024 року на базі ОЗ "Мостиський ЗЗСО №2 І-ІІІ ступенів" проведено курси підвищення кваліфікації з проблеми «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення».

Зазначений захід реалізується відповідно до Програми у межах Меморандуму про співпрацю між Міністерством освіти і науки України та The LEGO Foundation щодо впровадження ігрових та діяльнісних методів навчання в освітній процес закладів освіти, підтримки відновлення освіти України фундацією LEGO.

Організатор курсів Центр ПРПП Мостиської міської ради Львівської області (БАША О.Т. – директорка ЦПРПП).

Усього залучено педагогічних працівників з Мостиської та Шегинівської територіальних громад - 83 (вісімдесят три), а саме: вчителі початкових класів, іноземної мови, української мови, мистецтва, інформатики, асистенти вчителя, які працюють у початковій школі.

Актуальність діяльнісного підходу в освіті — це спрямованість освітнього процесу на розвиток ключових компетентностей і наскрізних умінь особистості, застосування теоретичних знань на практиці, формування здібностей до самоосвіти і командної роботи, успішну інтеграцію в соціум і професійну самореалізацію.

Використання прийомів вищезазначеного підходу активізує пізнавальну діяльність здобувачів освіти, викликає інтерес до навчального матеріалу та бажання вдосконалювати свої знання та вміння.

Дякуємо творчим менторкам Надії ВОРОБЕЦЬ, Надії ШПИТЬ та Оксані СТАСІВ, які поширюють цінний досвід роботи з метою підтримки відновлення освіти України за сприяння фундації LEGO.

Для учасників курс проводився безоплатно. Він не сумується до регіонального замовлення. Педагоги, які пройшли навчання, отримають сертифікат. Також усім учасникам подаровано друкований посібник «Ранкові зустрічі в початковій школі» і доступ до електронного дидактичного матеріалу.

Надія ГНАТОВСЬКА – начальниця Відділу ОМС Мостиської міської ради привітала тренерок, педагогічних працівників, відзначила діяльність Центру ПРПП, який мотивує професійні педагогічні спільноти до вивчення нетрадиційних методів роботи та застосування їх на уроках. Адже для очільника освіти підвищення професійного рівня вчителя - це пріоритет, особливо у воєнний час.

Висловлюємо вдячність адміністрації закладу (Оксані ФЕДЕВИЧ - директорці) та вчителям початкових класів за високий рівень підготовки класних приміщень і допомогу в організації.

Низько схиляємо голови перед ЗСУ за можливість навчати, здобувати, перемагати! Дякуємо!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень