A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

ДОРОЖНЯ КАРТА НА 2023/2027 РР. (МОН)

Дата: 04.03.2024 23:47
Кількість переглядів: 4

Розвиток і посилення статусу української мови сьогодні як ніколи важливі — й освіта відіграє в цьому провідну роль. Водночас потрібно сприяти розвитку мов корінних народів і національних меншин (спільнот). Адже йдеться про збереження етнокультурної ідентичності учнів і учениць.

Міністерство освіти і науки України розробило «Дорожню карту створення умов для підвищення якості навчання державною мовою та мовами корінних народів і національних меншин (спільнот) у закладах загальної середньої освіти України на 2023-2027 роки». Презентація та обговорення документа відбулася 1 березня у м. Київ за сприяння Ради Європи.

В обговоренні Дорожньої карти участь брали заступник директора департамент освіти і науки ЛОВА Олена УРДЕЙ, головний спеціаліст Відділу ОМС Мостиськоі МР Марія ПОЛЯНСЬКА, директор Ліцею N3 імені Святої Королеви Ядвіги Тереза ТЕТЕРИЧ та директор Стрілецького ЗЗСО І-ІІ ступенів Аліція БАЛУХ.

 Дорожня карта визначає напрями роботи й заходи, які допоможуть освітнім управлінцям та вчительству забезпечувати якісну мовну освіту для представників корінних народів і національних меншин (спільнот).


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень