A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

ПРО ОБДАРОВАНУ УЧНІВСЬКУ МОЛОДЬ

Дата: 26.11.2023 09:22
Кількість переглядів: 19

"Учень... це не посудина, яку потрібно наповнити, а факел, який треба запалити» , - писав видатний педагог Костянтин Ушинський. З метою вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, стимулювання учнівської молоді до вивчення української мови і літератури, виявлення обдарованої учнівської молоді, майбутньої плеяди літературних митців, розвитку їх творчого потенціалу, виховання у молодого українства поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні й за її межами, рівня знань з української мови і літератури 25 листопада 2023 року відбувся ІІ (районний) етап ХIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти Мостиської територіальної громади. Стартував Конкурс о 10:00 год на базі ОЗ «Мостиський ЗЗСО №2 І-ІІІ ступенів».

Тридцять сім учасників закладів загальної середньої освіти Мостиської міської ради змагалися за кращого шевченкознавця, четверо найкращих знавців 16 грудня 2023 року продовжать боротьбу в обласному етапі.

Отож обдаровані діти – це майбутнє рідної держави! Саме вони сприятимуть інноваційному розвитку нашої країни, зможуть бути авторами цікавих реформ та забезпечать їхню реалізацію, принесуть користь українському суспільству. Але цьому передує робота вчителя, який у процесі навчання пізнав таких дітей, створив ефективні умови для їхнього розвитку, допоміг їм самореалізуватися.

Дякую організаторам за високий рівень підготовки Конкурсу, членам журі за об’єктивну перевірку учнівських робіт, учасникам за кропітку роботу, яка згодом принесе свої плоди.

Дякуємо Збройним силам України за можливість навчати і навчатися!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень