A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

ОСВІТНЯ АКАДЕМІЯ ЩОДО ДИСТАНЦІЙНОГО ТА ЗМІШАНОГО НАВЧАННЯ

Дата: 21.08.2023 11:35
Кількість переглядів: 10

З 09 по 11 серпня 2023 року у мальовничому містечку Трускавець відбувалася Освітня Академія з питань розвитку дистанційного та змішаного навчання на базі реколекційно-просвітницького центру «Оранта» Самбірсько-Дрогобицької єпархії, де були присутні педагоги не лише Львівщини, а й з Волині, Тернопільщини та Донеччини.

Ініціатором Академії була Українська дистанційна школа (УДШ), яка від початку своєї діяльності, об’єднала чимало педагогів, з них  16 вчителів з Мостищини.

Під час відкриття Освітньої Академії директор департаменту освіти і науки Львівської ОВА Олег ПАСКА підняв ряд надважливих для освітян питань, а директорка УДШ Маргарита НОСКОВА наголосила на важливості роботи школи, адже уже другий рік вона дає можливість українським дітям здобувати українську освіту, де б вони не перебували.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради Надія ГНАТОВСЬКА поділилася досвідом впровадження платформи MOODLE для дистанційного навчання в усіх закладах Мостиської територіальної громади, розповіла про переваги і ризики. Особливу увагу звернула на роботу з батьками. Адже для них - це серйозний виклик.

Освітня Академія тривала три дні, під час яких педагоги працювали в групах, обмінювалися думками, навчалися новому. Та, звичайно, найцікавіше було спілкування в колі однодумців, відпочинок, нові знайомства та напрацювання планів майбутньої співпраці.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень