A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

ЗВІТ КЕРІВНИКА ЗАРІЧАНСЬКОГО ЗЗСО I СТУПЕНЯ

Дата: 16.06.2023 08:49
Кількість переглядів: 13

15 червня відбувся звіт керівника Зарічанського ЗЗСО І ст. Іванни Станіславівни Криси за 2022/2023 н. р.

Іванна Станіславівна послідовно та всебічно висвітлила наступні питання: візитна картка ЗЗСО, якісний показник навченості здобувачів освіти, відомості про діяльність педагогічних працівників, результати атестації, відомості щодо матеріально-технічної бази, організація харчування, національно-патріотичне виховання та короткотривалу перспективу закладу освіти.

На звіті були присутні начальниця відділу ОМС Надія Гнатовська, міський голова Мирослава Пельц, староста Орися Паськович, директори шкіл, учителі, батьки. Обговорюючи звіт керівника Зарічанського ЗЗСО І ст. Надія Гнатовська подякувала педагогічному колективу за наполегливу працю впродовж року та тісну співпрацю з батьками. Мирослава Пельц відзначила роботу Іванни Станіславівни як висококваліфікованого організатора педагогічного колективу з багаторічним стажем і вмінням створити теплу атмосферу у закладі освіти.

Усі присутні одноголосно визнали діяльність керівника закладу освіти задовільною та побажали продовжувати працювати на благо наших дітей.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень