A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

ЗВІТ ДИРЕКТОРКИ ПНІКУТСЬКОГО ЗЗСО I-II CТУПЕНІВ 2022/2023 н.р.

Дата: 13.06.2023 08:48
Кількість переглядів: 34

12 червня відбувся звіт директора Пнікутського ЗЗСО І-ІІ ступенів Галини МИСАКОВЕЦЬ за 2022 – 2023 н.р.

Галина Іванівна висвітлила основні напрямки діяльності закладу, презентувала здобутки колективу, організацію освітнього процесу, матеріально-технічне забезпечення.

Доповідаючи про свою роботу, директорка відзначила роботу всього колективу. Вона щиро подякувала за співпрацю всім: учителям – за творчість, за любов до своєї професії, батькам – за розуміння, підтримку і плідну співпрацю, технічному персоналу - за їх щоденну працю, за чистоту в навчальному закладі та на території школи. Особлива подяка була висловлена представникам міської ради, відділу освіти , молоді і спорту та старостинського округу за сприяння у покращенні матеріально - технічної бази, за розуміння і підтримку.

Обговорюючи звіт директора Пнікутського ЗЗСО, голова Мостиської міської ради Мирослава ПЕЛЬЦ подякувала Галині Іванівні та колективу школи за злагоджену роботу, відзначила активність директора, наполегливість у всіх напрямках діяльності.

Начальниця відділу освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради Надія Гнатовська звернула увагу на конкретність у звіті. Вона наголосила на тому, що пані Галина ініціативна, наполеглива та креативна у роботі.

Щирі слова лунали з уст колег Галини Віхрак та Марії Рихліцької. Вони наголосили, що вимогливість директора поєднується зі справедливістю, спілкування - ввічливе, з розумінням; у кожному зі своїх підлеглих вона бачить, насамперед, особистість.

Роботу директорки Мисаковець Галини Іванівни одноголосно було оцінено задовільно.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень