A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

КВЕСТИ В ОСВІТНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ ПЕАГОГА

Дата: 12.06.2023 12:20
Кількість переглядів: 8

 7 червня 2023 року у Мостиській територіальній громаді відбувся семінар у формі квесту.

Модераторами заходу були Галина Сохань, завідувачка кафедри суспільствознавчої освіти Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, кандидатка філологічних наук, і Марія Бішко, консультантка Центру професійного розвитку педагогічних працівників Мостиської міської ради.

Це була своєрідна методична подорож в інтерактивній формі. Почалася вона дуже цікавою екскурсією у Музеї-садибі родини Антоничів (Бортятинська філія Львівського музею історії релігії), де педагоги багато дізналися про життєвий і творчий шлях українського письменника Богдана-Ігоря Антонича, слухали його вірші, споглядали унікальні експонати.

Опісля – методична зустріч у місті Мостиська. З вітальним словом до педагогів звернулися Надія Гнатовська, начальниця відділу освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради, і Олександра Баша, директорка Центру професійного розвитку педагогічних працівників.

Галина Сохань провела з учасниками заходу майстер-клас у формі квесту: у роботі були інтерактивна багатолиста кулька, пазли, ребуси, мотиваційні вислови, а ще інтерактивна вправа «Мандрівний плакат» - отож, вивчали, мандрували, дізнавалися і дарували один одному натхнення.

Марія Бішко підсумувала майстер-клас інтерактивом «Який він сучасний педагог». Опісля під модераторством Оксани Якимів, керівниці освітянської спільноти, вчителі поділилися своїми здобутками і планами, обговорили актуальні теми. У Мостиському закладі загальної середньої освіти №2 директорка Оксана Федевич розказала, як відбувається формування цінностей в учасників освітнього процесу в школі.

Захід пройшов у доброзичливій атмосфері. Педагоги уклали нові плани, а відтак і є сподівання на нові зустрічі.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень