A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

ПІДСУМКИ I (МІСЬКОГО) ЕТАПУ ГРИ "СОКІЛ" ("ДЖУРА") У МОСТИСЬКІЙ ТГ 2023

Дата: 22.05.2023 14:51
Кількість переглядів: 12

У час війни пріоритетною складовою частиною патріотичного напрямку є військово-патріотичне виховання, яке зорієнтоване на формування в учнівської молоді готовності до захисту України.

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») є системною формою позакласної роботи з військово-патріотичного та морально-етичного виховання учнівської молоді, спортивно-оздоровчої роботи, важливим засобом формування національно-патріотичної свідомості дітей та молоді.

Випробувати власні сили у І (міському) етапі гри «Сокіл» («Джура») зголосилось 14 роїв закладів загальної середньої освіти Мостиської ТГ.

16/17 травня у с.Соколя здобувачі освіти мали змогу загартувати свій дух, випробувати себе у різноманітних спортивних змаганнях. На урочистому відкритті заходу до учасників змагань з найкращими побажаннями звернулись секретар Мостиської міської ради – Олег МАКАР та начальник відділу освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради Надія ГНАТОВСЬКА.

Випробування у військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура») складались із таких залікових видів: конкурсу «Впоряд», силового змагання «Перетягування линви», змагань «Стрільба» та «Смуга перешкод», інтелектуальної гри-вікторини «Відун», конкурсів «Рятівник», «Бівак» (таборування), «Книги звитяг».

Особлива подяка нашим військовослужбовцям Сергію ПОРШЕНКУ, Андрію КУЗЬМІ, Кшиштофу МУШАКУ та Дмитру ПИРОЖИКУ, які організували для всіх роїв першого міського етапу знайомство з сучасним озброєнням, бронежилетами, тактичною медициною, показали як працюють кінологи, що викликало неабияку цікавість у юних патріотів.

Окрема подяка директору КНП «Судововишнянська МЛ» Роману ВРУБЕЛЮ за практичні поради надання домедичної допомоги у надзвичайних ситуаціях.

Хочеться відзначити, що всі команди здобули високі результати. Честь захищати Мостиську громаду на обласному етапі в чесній боротьбі вибороли команди: середня вікова категорія – Пнікутський ЗЗСО І-ІІ ступенів, старша вікова категорія- Чернівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка.

Друге місце: Стрілецький ЗЗСО І-ІІ ступенів та ОЗ «Мостиський ЗЗСО №2 І-ІІІ ступенів».

Третє місце: Раденицький ЗЗСО І-ІІ ступенів та Соколянський ЗЗСО І-ІІІ ступені.

Переможці та призери першого етап Всеукраїнської гри Сокіл "Джура" нагороджені грамотами, кубками та подарунками.

Бажаємо всім юним джурам нових успіхів і перемог.

Марія ПОЛЯНСЬКА -провідний спеціаліст Відділу ОМС



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень