A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, НАДІЄ МИРОСЛАВІВНО!

Дата: 13.05.2023 14:17
Кількість переглядів: 11

      Працівники Відділу освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради від душі вітають НАДІЮ ГНАТОВСЬКУ - начальницю освіти, з ДНЕМ ДОЛІ!   Зичимо Вам, щоб доброта Вашого серця ніколи не вичерпувалась, а радість від успіхів щоденно тільки множилася, щоб кожен день приносив лише приємні життєві звістки.

    Адже  Ваша  праця – це доля, яку Вам дав Бог. Тож хай вона сиплеться зорями на небі, а щастя місяцем освітлює в земній потребі.

  Завжди залишайтеся такою молодою і чарівною, поєднуючи витонченість і аристократизм з професіоналізмом. Ви  стійкі до стресу, здатні домінувати, прагнете до перемоги, допомагаєте ЗСУ; впевнені у собі, креативні, емоційно врівноважені, відповідальні, заповзятливі, надійні, незалежні, товариські.    Завжди вище провокацій, заздрості та невихованості, бо Вам притаманна мудрість, а мудрість - це бути вище усіх.

  Бажаємо, щоб активна життєва позиція приносила безліч приємних вражень і відчуттів. Красивих пейзажів за вікном і захоплюючого духу Перемоги. Тонну енергії, нескінченного здоров’я, миру, спокою, здійснення всіх мрій. Хай Матінка Божа у всьому допомагає, а Ісус з небес усіх земних  благ посилає.

Хай курличуть в українськім небі журавлі!

Сьогодні Вас щиро вітають усі з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень