A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

РЕЗУЛЬТАТ ПРОЄКТУ "СПРИЯННЯ РОЗВИТКУ МОЛОДІЖНОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА СЕРЕД ВПО"

Дата: 08.05.2023 09:04
Кількість переглядів: 16

Відбувся фінал  пілотного навчального проєкту «Сприяння розвитку молодіжного підприємництва серед ВПО» 5 травня у Львові, який реалізується Teach StartUp School Львівської політехніки у межах грантової співпраці з Проєктом USAID «ГОВЕРЛА», під час якого 36 команд Львівщини представляли свої стартапи на розгляд інвесторам та представникам місцевих органів влади. Серед стартапів – прототипи проєктів та бізнес-ідеї.

Впродовж участі в проєкті, мета якого допомогти учням і студентам області реалізувати свої розробки та започаткувати власну справу. Молоді люди крок за кроком навчалися організовувати власний інноваційний бізнес, правильно презентувати ідею, просувати її на ринку та взаємодіяти з потенційними інвесторами.

Учні Мостиської ТГ у фіналі проєкту представили 9 креативних ідей!

Учениця філії «Хоросницький ЗЗСО І-ІІ ст.» Соломія БАРАБАХ посіла ІІІ місце в конкурсі запрезентувавши проєкт інтернет-сервісу «Outlook». У програмі вбудований бот, який допоможе користувачам аналізувати та контролювати бізнес ідеї чи процеси.

Дем’ян АНДРЕЙКО, учень «Гостинцівського ЗЗСО І-ІІ ст.», розробив апарат для прийому одноразових електронних сигарет за винагороду.

Наталія МІСЬО, учениця Чернівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка, розробила проєкт «You are not alone», ідея якого полягає у створенні застосунку, в якому люди, що за геолокацією перебувають недалеко одне від одного , зможуть спілкуватия, листуватися, знаходити спільні інтереси та нових друзів.

Здобувачі освіти ОЗ «Малнівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів» представили 3 проєкти.

Марічка ЖУК стала співавтором застосунку «Interpreter for animals», який допоможе людям зрозуміти тварин.

Дарія ЯКСМАНИЦЬКА та Богдана КОЗОВА розробили проєкт робота «Культурного Медіатора», який сприятиме вирішенню ситуації булінгу та конфліктів між дітьми.

Юлія БАТИЦЬКА – разом з командою створили робот-помічник, який полегшить прибирання парків та скверів.

Гідно виступили учні ОЗ «Крукеницький ЗЗСО І-ІІІ ступенів»:

Ірина ГІНЧИЦЬКА- запропонувала застосунок «Gift generator», який швидко допоможе підібрати найкращий варіант подарунка для іменинника.

Максим ПАНЧИШИН та Роман КОЛОДІЙ спільно з командою розробили платформу «Kolibri», на якій учні 5-12 класів зможуть удосконаювати свої знання з програмування, іноземних мов та музики.

Іван ІВАНЬО , учень ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів», разом із командою став автором програми «MyCity», яка надасть можливість мешканцям знайти різні корисні послуги та інформацію у місці, де вони проживають.

Під час DemoDay переможців проєкту та учасників відзначили почесними грамотами та грошовими преміями від Львівської обласної військової адміністрації.

Загальний призовий фонд від ЛОВА склав 350 тис. грн.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень