A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

ПРОЄКТ "АКТИВНІ ПАРКИ"

Дата: 08.05.2023 09:01
Кількість переглядів: 15

У Мостиській громаді розпочинають діяльність «Активні парки». Нагадаємо, що «Активні парки» – це один з проєктів, що входить у загальнонаціональну програму Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна». Мета проєкту – зробити спорт доступним для громадян та залучити різні групи населення до оздоровчої рухової активності у місцях масового відпочинку.

Ідея таких парків полягає в тому, щоб в тих зонах відпочинку, де є можливість, були облаштовані спортивні об’єкти, де люди могли б не лише відпочивати, а й відпочивати активно.

«Активні парки – це безкоштовна можливість як для дорослих, так і для дітей та молоді подбати про своє здоров’я та фізичну підготовку. Цей проєкт популяризує здоровий спосіб життя серед широких верств населення», - зазначила головний спеціаліст відділу освіти , молоді та спорту Мостиської міської ради Марія Полянська

В рамках соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» у в Мостиській громаді починають функціонувати відповідні локації для заняття спортом.

Координатор проєкту Роман Сайкевич та головний спеціаліст відділу освіти , молоді та спорту Мостиської міської ради Марія Полянська обговорили план заходів на території цих парків. Днями там розпочнуться тренування для різних вікових груп.

Ми маємо зробити все від нас залежне, аби якнайбільше жителів нашої громади отримали можливість тренуватися в активних парках, долучившись до проекту «Здорова Україна».

Роман САЙКЕВИЧ - учитель фізичної культури ОЗ "Мостиський ЗЗСО №2 I-III ступенів"



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень