A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ДИРЕКТОРА

Дата: 01.05.2023 14:18
Кількість переглядів: 12

Прийміть сердечні вітання з професійним святом –

                                                    з Міжнародним днем ДИРЕКТОРА!

 

      Як керівники Ви дбаєте про стратегічний розвиток закладу освіти, управляєте якістю освітньої діяльності, забезпечуєте партнерську та мереживу взаємодію, навчаєтеся впродовж життя, володієте інноваційною компетентністю, тобто знаєтеся на сучасних тенденціях в освіті, втілюєте новації, перспективні педагогічні ідеї, організовуєте  безпечне і здорове освітнє середовище, забезпечуєте власний безперервний професійний розвиток.

    Ви  стійкі до стресу, здатні домінувати, прагнете до перемоги, допомагаєте ЗСУ; впевнені у собі, креативні, емоційно врівноважені, відповідальні, заповзятливі, надійні, незалежні, товариські.

    Дорогі колеги ! У цей святковий день прийміть щиру вдячність за Вашу невтомну працю, за високе служіння обраній справі, творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання.

   Нехай Ваша щоденна самовіддана праця примножить добро у світі, буде легкою і радісною від щирої любові до здобувачів освіти та колег, повниться світлою вірою у свої сили, знання і високе призначення на землі – бути ДИРЕКТОРОМ!

Надія ГНАТОВСЬКА - начальник Відділу ОМС

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень