A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

СЕРТИФІКАЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ 2023 РОКУ

Дата: 06.04.2023 09:49
Кількість переглядів: 18

Перший етап сертифікації – незалежне тестування фахових знань і вмінь педагогічних працівників – успішно пройшов 921 учитель початкової школи. 

Тих учасників сертифікації, які за підсумками цього етапу набрали менше ніж 60 % від максимальної кількості тестових балів, вважають такими, що не склали іспиту, відтак їх не допущено до участі в наступному етапі сертифікації.

Інформацію про допущення чи недопущення до участі в наступних етапах сертифікації вже розміщено в кабінетах учасників сертифікації.

За наступні етапи – самооцінювання учасниками власної педагогічної майстерності і вивчення практичного досвіду роботи учасників сертифікації – відповідає Державна служба якості освіти та її територіальні органи. Український центр уже передав результати оцінювання вчителів початкової школи колегам зі Служби. Тож другий етап сертифікації — самооцінювання — відбудеться з 6 до 10 квітня 2023 року.

Бажаємо вчителям початкової школи успіху в проходженні наступних етапів!

Усе буде Україна! 

https://testportal.gov.ua/skilky-vchyteliv-uspishno-projshly-testuvannya/?fbclid=IwAR3C_algEFy9NY36w2lPW0JhrZQH__bb9A8BctvAEiB65ZZ3e-OnChHEZ3o


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень