A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

АТЕСТАЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ II РІВНЯ 2023

Дата: 06.04.2023 09:16
Кількість переглядів: 13

Атестація II рівня відділу освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради Львівської області проводилася відповідно до Закону України "Про освіту" та Типового положення про атестацію педагогічних працівників з метою активізації їх професійної діяльності, стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня фахової майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету освітянської праці та забезпечення ефективності освітнього процесу.

Атестація як система заходів, спрямована на всебічне комплексне оцінювання праці педагогічних працівників, довела свою необхідність та переважною більшістю педагогів сприймається як одна з реальних можливостей отримання об'єктивного визначення рівня своїх професійних досягнень.

Отож протягом 4-5 квітня 2023 року Атестаційна комісія II рівня відділу освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради Львівської області проатестувала: консультантів Центру ПР ПП , фахівців (консультантів) ІРЦ Мостиської міської ради, заступників директорів з навчально-виховної роботи, педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Мостиської міської ради Львівської області .

Схвально те, що усі педагоги підвищили кваліфікацію протягом останніх 5 років – понад 150 (200) годин.

Рішення атестаційної комісії 2023 року:

- відповідає займаній посаді – 13 (тринадцять);

- відповідає раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» - 34 (тридцять чотири);

- відповідає раніше присвоєному педагогічному званню «старший учитель» - 10 (десять);

- відповідає раніше присвоєному педагогічному званню

«учитель-методист» - 3 (три);

- присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» - 17 (сімнадцять);

- присвоєно педагогічне звання «старший учитель» - 15 (п’ятнадцять).

Усього проатестовано – 92 (дев’яносто два) працівники освіти..

Окремих освітян за результатами атестації 2023 року буде представлено до нагородження грамотами Відділу ОМС та Департаменту ЛОВА.

Надія ГНАТОВСЬКА - голова атестаційної комісії II рівня Відділу ОМС Мостиської міської ради Львівської області, відзначила компетентність педагогічних працівників, які постійно вдосконалюють свій професійний рівень, виконують посадові обов’язки в повному обсязі, систематично вивчають за різними джерелами досягнення педагогічної науки і практики. Володіють технологіями дистанційного навчання, використовують онлайн-застосунки, платформи, які дають можливість працювати в синхронному та асинхронному режимах, особливо у воєнний час, застосовувати віртуальні тренажери, інтерактивні вправи, чат. Проводять онлайн-уроки на платформі "MOODLE".

Звернула увагу на родзинки в роботі кожного працівника. Побажала: «Не зупинятися на досягнутому, ставити цілі та впевнено йти до їх реалізації». Від душі подякувала нашим Воїнам-визволителям за кожен світлий день, за кожне збережене життя.

Усі присутні Хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв небесного війська, бо ціна нашої спокійної праці та можливості вдосконалюватися, підвищувати професійний рівень навіть у час війни - їхні життя.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень