A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

ТУРНІР З ШАШОК СЕРЕД ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ

Дата: 10.03.2023 15:34
Кількість переглядів: 61

9 березня відбувся турнір з шашок серед здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти Мостиської ТГ присвячений творчості великого українського генія Тараса Григоровича Шевченка.

Учасників змагань привітали Мостиський міський голова Мирослава ПЕЛЬЦ та начальник Відділу ОМС Мостиської міської ради Надія ГНАТОВСЬКА.

За результатами змагань в якому взяли участь 14 команд місця розподілилися так: І місце - Чернівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Т.Г. Шевченка, ІІ місце - ОЗ «Мостиський ЗЗСО № 1 І-ІІІ ступенів, ІІІ місце - ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І-ІІІ ступенів – ЗДО.

Шашки – це і наука, і спорт, і мистецтво в одній грі, яка приносить багато радості і задоволення, даючи вихід різним емоціям, в тому числі відчуттям здорового азарту і суперництва. Гра в шашки сприяє інтелектуальному розвитку, розвитку логічного та абстрактного мислення.

Дякуємо всім учасникам змагань за участь у турнірі з шашок. Окрема подяка наймолодшим учасникам які гарно змагалися та показали хороші результати гри.

Марія ПОЛЯНСЬКА- провідний спеціаліст Відділу ОМС Мостиської МР



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень