A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

БІНАРНІ УРОКИ

Дата: 02.03.2023 10:57
Кількість переглядів: 12

Першого березня 2023 року відбулося засідання освітянської спільноти вчителів з Основ християнської етики (локація: актовий зал Відділу ОМС).

Досвідом роботи щодо духовного виховання сучасної молоді щиро

обмінялася Надія ГНАТОВСЬКА- начальниця відділу ОМС Мостиської міської ради. Учителі з великою радістю сприйняли підтримку і вдячність, висловлені очільницею освіти. Натхненні позитивом та оптимізмом, після її виступу обмінялися своїми педагогічними надбаннями та творчими ідеями.

Отож проводилося засідання у формі «Методичних посиденьок», на яких учителі разом з Марією Бішко - консультантом ЦПРПП Мостиської міської ради, обговорили чимало актуальних питань щодо організації сучасного освітнього процесу у закладах освіти.

Марія Андріївна презентувала алгоритм сучасних типів уроків, а саме:

- урок розвитку компетентностей;

- урок формування компетентностей

- урок корекції основних компетентностей

- урок перевірки та/або оцінювання досягнення компетентностей

- К о м б і н о в а н и й у р о к: урок розвитку та формування компетентностей (Типи уроків (Наказ МОМУ від 20 квітня 2018 року № 405)).

Також спільно з учителями проаналізувала окремі аспекти Державного стандарту базової середньої освіти, Методичні рекомендації щодо викладання Основ християнської етики.

З презентацією « Бінарні уроки в методиці викладання «Основ християнської етики» виступила Ірина Михалунь, вчителька основ християнської етики філії «Годинівський ЗЗСО І-II ступенів –ЗДО» «ОЗ«Мостиський ЗЗСО №2 І-ІІІ ступенів».

Цікавими та оригінальними ідеями щодо інтеграції основ християнської етики з математикою, українською літературою та образотворчим мистецтвом поділився отець Петро Федаш.

Усі присутні були активними в обговоренні питань, які розглядалися відповідно до плану роботи освітянської спільноти, так і у внесенні креативних пропозицій щодо організації методичної роботи в майбутньому.

Весняне сонечко, яке так яскраво світило крізь шибки актової зали Відділу ОМС , сприяло піднесенню настрою та творчості педагогів.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень