A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ В МУЗЕЇ-САДИБІ Б. - І. АНТОНИЧА

Дата: 25.02.2023 10:07
Кількість переглядів: 15

Творча майстерня освітянської спільноти учителів української мови та літератури " На розмову з Антоничем". Зустріч відбулася 22 червня 2023 року в музеї - садибі Антонича в с. Бортятин.

Професійне зростання педагогічних працівників - мета діяльності кожної освітянської спільноти, адже вчителі мають можливість обмінятись досвідом та одержати необхідну інформацію.

Родзинками, приємними творчими подарунками, безумовно, була зустріч з чудовою народною письменницею п. Марією Людкевич. Відбулася презентація збірки "Крилата модрина", також розкрила актуальність уже відомих творів. Авторка спілкувалася з філологинями про навчання сучасних здобувачів освіти та виховання в них любові до літератури.

Незабутньою залишиться екскурсія життєвими шляхами Антонича, яку провела п. Оля Дядинчук, майстерно розкривши всю багатогранність постаті Богдана – Ігоря.

Педагогині, які цьогоріч атестуються ( Марія Приймак, Марія Волошин, Віра Яртим та Марія Сільник), провели інтерактивні форми роботи, котрі будуть цікавими для здобувачів освіти

при вивченні творчості Б.- І. Антонича та пошуку натхнення у щоденній учительській роботі.

Зокрема, під час методичного лекторію із учителями, який провели директорка ЦПРПП Олександра БАША та консультант Марія БІШКО, педагоги дізналися про сертифікацію учителів української мови та літератури, а також систематизували відомості щодо атестаційних вимог у 2023 році.

Це був методичний день професійного розвитку та мистецького перезавантаження.

Щиро дякуємо вищезгаданим учителям за високий рівень поширення досвіду роботи!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень