A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

ОСВІТЯНСЬКА МАЙСТЕРКА "ЯКІСНА ОСВІТА - СПІЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ"

Дата: 14.02.2023 10:07
Кількість переглядів: 18

10 лютого 2023 року в Мостиській громаді відбулася ОСВІТЯНСЬКА МАЙСТЕРКА з проблеми «Якісна освіта – спільна відповідальність» за участю представника управління Державної служби якості освіти у Львівській області Андрія ХАМИКА – заступника начальника відділу інституційного аудиту.

Освітянську майстерку проведено як для керівників, заступників закладів загальної середньої освіти на базі ОЗ «Твіржанський ЗЗСО I-III ступенів – ЗДО», так і для керівників та вихователів закладів дошкільної освіти - Мостиський ЗДО «Віночок».

Андрій ХАМИК – заступник начальника відділу інституційного аудиту презентував питання діловодства у ЗЗСО та ЗДО, а саме:

  • Наказ МОН від 25.06.2018 № 676 «Про затвердження інструкції з діловодства для закладів загальної середньої освіти», зареєстрований в Міністерстві юстиції України 11.09.2018 за № 1028/32480. «Загальні вимоги до створення, оформлення та документування управлінської інформації»

  • ДСТУ 4163:2020 «Уніфікована система організаційно-розпорядчої документації. Вимоги до оформлення документів» (набув чинності 01.09.2022)

  • Пункт 2 розділу І Інструкції з діловодства «Дотримання вимог щодо порядку ведення документування, встановлених цією Інструкцією, є обов’язковим для закладів»

  • Вимоги до оформлення документів, що виготовляються за допомогою комп’ютерної техніки

  • Номенклатура справ. Чекліст

  • Різне…

Надія ГНАТОВСЬКА – начальниця Відділу ОМС Мостиської міської ради, яка відзначила раціональну діяльність Центру ПР ПП в особі Олександри БАШІ, яка зуміла акумулювати консультативну діяльність у громаді. Також наголосила на тому, що практичне заняття, яке проводить пан Андрій Хамик, сприяло професійній компетентності керівників закладів освіти.

Олександра БАША - директорка Центру ПР ПП Мостиської міської ради, у своєму виступі наголосила, що підписано меморандум про співпрацю між управлінням Державної служби якості освіти у Львівській області Центром професійного розвитку педагогічних працівників Мостиської міської ради.

Метою меморандумів є взаємодія між управлінням Служби та ЦПРПП щодо консолідації зусиль, спрямованих на впровадження сучасних освітніх технологій, забезпечення якості освітньої діяльності та якості освіти, обʼєднання професійних знань та досвіду фахівців у сфері освіти.

Отож об’єднавши зусилля задля підвищення ефективності діяльності у сфері освіти, було забезпечено продуктивну співпрацю, яка сприяє підвищенню рівня якості освіти керівників Мостиської, Шегинівської територіальних громад.

Дякуємо Марії ДОРОШ - директорці Мостиського ЗДО "ВІночок", Іванні ЩЕРБАТІЙ – директорці ОЗ «Твіржанський ЗЗСО I-III ступенів – ЗДО», за підготовку щодо проведення заходу та постановку національно-патріотичної композиції про Україну.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень