A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

НА ДОПОМОГУ ВЧИТЕЛЯМ 5-ИХ КЛАСІВ НУШ

Дата: 19.12.2022 12:07
Кількість переглядів: 16

На допомогу вчителям 5-их класів Нової української школи

​У Центрі ПР ПП Мостиської міської ради відбулася робоча онлайн-зустріч з кандидаткою педагогічних наук, доценткою, завідувачкою кабінету впровадження НУШ і моніторингу КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Марією Барною.

​Учителі математики, заступники керівників ЗЗСО Мостиської та Шегинівської територіальних громад з інтересом прослухали вебінар «Математика у 5 класі НУШ: інструментарій переходу від рівневого до бального оцінювання», ознайомилися з орієнтовним авторським інструментом для виставлення учням підсумкових семестрових оцінок у розрізі ГЗР (груп загальних результатів) і загальної оцінки, що будуть вноситися у класний журнал та Свідоцтво досягнень, мали можливість задати автору безліч запитань щодо фіксації результатів оцінювання у класних журналах й отримати вичерпні відповіді.

​Марія Михайлівна Барна продемонструвала учасникам зустрічі орієнтовний зразок заповнення лівої сторінки класного журналу/фідбеку з фіксацією результатів виконання діагностувальних робіт, вербальної оцінки (формувальне (поточне): Ф(П)), підсумкового семестрового і загальної оцінки з математики у 5-их класах НУШ у 2 семестрі 2022/2023 н.р.

​Переконані, що такі зустрічі з реформаторами освіти сприяють розвитку професійної компетентності педагогів, допомагають успішно втілювати в життя принципи НУШ, розв’язувати проблеми, долати виклики.

​Працівники ЦПР ПП Мостиської міської ради щиро вдячні Барні М.М. за надзвичайно корисний навчальний і пізнавальний вебінар та приємні хвилини спілкування.

Олександра Баша, директор Центру ПРПП Мостиської МР



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень