A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

ОБДАРОВАНА МОЛОДЬ 2023 року

Дата: 10.12.2022 14:12
Кількість переглядів: 37

Кажуть, що людина народжується із зерном в руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте. І такий плідний, родючий, благодатний ґрунт створено у нашій МОСТИСЬКІЙ територіальній громаді.

З метою піднесення престижу української мови, популяризації її серед молоді 10 грудня 2022 року в МОСТИСЬКІЙ територіальній громаді Львівської області (Надія ГНАТОВСЬКА – начальник відділу освіти, молоді та спорту) відбувся II (районний) етап XXIII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Залучено до Конкурсу здобувачів освіти 3-4, 5-11 класів закладів загальної середньої освіти. Усього: 104 (сто чотири) учасники. Вісімнадцять учителів перевіряли роботи конкурсантів ( про результати згодом).

Отож ОБДАРОВАНІ ДІТИ – гордість і надія України, золотий запас нації, її інтелектуальна еліта, джерело її авторитету у світі. І справді, генії не падають з неба, вони повинні мати можливість здобути освіту й умови для розвитку. Тож кожна дитина може стати успішною в житті, досягти значного успіху, знайти себе у соціумі, реалізувати свої можливості на повну силу.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень