A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

УКРАЇНО! З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ

Дата: 28.06.2022 11:04
Кількість переглядів: 39

НАДІЯ ГНАТОВСЬКА - начальниця відділу освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради Львівської області Вітаю із загальнодержавним святом – Днем Конституції України! Конституція УКРАЇНИ – хранителька права і свободи громадян, суверенності та цілісності кордонів нашої сильної країни – України. А сьогодні, як ніколи, зрозуміло, що лише в єдності наша сила і можливість захистити країну. Ми повинні з гідністю берегти те національне зерно , яке доглядалося попередніми поколіннями, а зараз захищається патріотичним духом справжніх синів України.

Тому в цей важкий для держави час, і не тільки зараз, у кожного з нас має бути високий лет і думки, і пам’яті, і вчинків. Ми здолаємо ворога, переможемо, бо наше єство, єство української нації, – потужне і сильне. Ми – на своїй землі і за нами Правда. Нам допоможе у цьому єднанні найголовніше – утвердження соборності, незалежності, цілісності України як на фронті, так і в праці.

Будьмо разом у процесі побудови демократичного громадянського суспільства. Нехай усі закони беззаперечно виконуються кожним громадянином нашої країни!

Від щирого серця зичу міцного здоров’я, бадьорості духа та впевненості у безхмарне конституційне майбутнє право нашої спільної сильної Держави!

Все буде Україна!

Слава Україні! Героям слава!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень