A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

ЗВІТ КЕРІВНИКА РАДЕНИЦЬКОГО ЗЗСО I-II СТУПЕНІВ ПІХО ТЕТЯНИ МАР'ЯНІВНИ ЗА 2021/2022

Дата: 23.06.2022 09:47
Кількість переглядів: 37

Надія ГНАТОВСЬКА  - начальниця Відділу ОМС про важливе: 21.06.2022 року у Раденицькому ЗЗСО І-ІІ ступенів відбувся звіт директора перед громадськістю Тетяни ПІХО відповідно до запланованої структури.

На зібрання були запрошені: голова Мостиської міської ради — Мирослава Пельц, начальник відділу освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради — Надія Гнатовська, депутат Мостиської міської ради — Роман Пристацький, староста округу №8 Мостиської міської ради — Роман Голець, педагогічні працівники та обслуговуючий персонал закладу освіти, представники батьківського комітету та учнівського самоврядування.

Директор звітувала перед громадою про роботу закладу за звітний період 2021/2022 н.р.: кадрове забезпечення, методичну роботу, освітню діяльність здобувачів освіти, виховну та позакласну роботу, правовиховну роботу, соціальний захист учнів, про педагогіку партнерства, про збереження і зміцнення здоров’я здобувачів освіти та працівників, стан охорони праці та безпеку життєдіяльності, фінансово-господарську діяльність, волонтерські напрацювання у воєнний час.

Т.Піхо окреслила пріоритетні напрямками роботи ЗО у 2022/2023 навчальному році.

Подякувала усім, хто упродовж звітного періоду докладав зусиль, щоб Раденицький ЗЗСО І-ІІ ст. був тим осередком, у якому здобувачам освіти буде безпечно та комфортно, де вони зможуть формувати ключові компетентності, необхідні кожній сучасній людині для успішної життєдіяльності, розвивати свої таланти.

Усі присутні одноголосно визнали діяльність керівника закладу освіти задовільною та побажали продовжувати працювати на благо наших дітей. Повний звіт та кошторис опубліковано на офіційному сайті Раденицького ЗЗСО І-ІІ ступенів.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень