A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

ДОПОМОГА ДІТЯМ З ХАРКОВА ПІД ЧАС ВІЙНИ

Дата: 16.03.2022 09:45
Кількість переглядів: 58

І колос – це не колос без зерна,

Без доброти душа – то є безкрила птиця,

Не заспіває жайвором вона…..

Доброта??– це найбільша цінність нашого життя. Так, це саме ця якість, що коштує так дешево, але цінується так дорого. Її не можна купити ні за які гроші, вона по краплиночці виховується змалечку.

Милосердя, щиросердечність, співчуття, любов на ділі, здатність відгукнутися на чужий біль – ці риси притаманні людям милосердним по відношенню до сироти, інваліда, тяжко хворих, людей похилого віку та тих, котрі потрапили в біду….

З 6 березня по 12 березня Ліцей №3 м.Мостиська приймав дітей з інвалідністю, батьків та працівників Регіонального клінічного центру медичної реабілітації та паліативної допомоги дітям „ Гіппократ “ м. Харкова, котрі у зв‘язку з війною були вимушені покинути свої родини та домівки????

Групу супроводжували та постійно мали на контролі під час перебування в освітньому закладі мер м. Мостиська п. Мирослава Пельц та начальниця відділу освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради п. Надія Гнатовська .

Також варто відзначити налагоджену співпрацю дирекції, педагогів та працівників ліцею, котрі служили допомогою потребуючим та здійснювали цілодобове чергування, щоб наші гості почували себе як вдома ???????????? Окрема подяка волонтерам, котрі піклувалися про те, щоб наші відвідувачі не були голодними ( особливо волонтеру Саші Суховію ???????? ), підприємцям п Тетяні Кляйн, п. Оксані Святій.

Велике Вам СПАСИБІ!!!!!

Залишаючи м. Мостиська, працівники центру написали в книгу пам‘яті зворушливі слова подяки директорці та педагогам ліцею за постійну турботу, піклування, щире співчуття до маленьких діток з особливими потребами??

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!!!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень