A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарне управління
Мостиської міської ради Львівської області

ПРО ЗВІТИ КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ МОСТИСЬКОЇ ГРОМАДИ 2023/2024 н.р.

Дата: 29.06.2024 23:34
Кількість переглядів: 24

Про завершення звітів директорів шкіл: підсумки та плани на майбутнє

Завершився період звітування директорів шкіл, який тривав з 18 червня. Сьогодні представили свої звіти Мостиський ЗЗСО №2 та Ліцей №3 імені Святої Королеви Ядвіги. У своїх виступах директори Оксана Федевич та Тереза Тетерич підсумували досягнення за минулий навчальний рік та окреслили плани на майбутнє.

Всього в нашій об’єднаній територіальній громаді функціонує 19 закладів загальної середньої освіти. Протягом періоду звітування я намагалася бути присутньою на кожному звіті особисто, щоб детальніше ознайомитися з ситуацією у школах та визначити пріоритети для подальшої роботи.

Звіти директорів виявили не лише досягнення, але й висвітлили майбутні завдання. Серед ключових пріоритетів, які були визначені, варто відзначити подальше вдосконалення навчального процесу, покращення матеріально-технічної бази шкіл, а також посилення співпраці з батьками та громадою.

Підсумовуючи, можна сказати, що звіти директорів шкіл стали важливим етапом у плануванні майбутнього розвитку освіти в нашій громаді. Вони дали змогу визначити основні напрями роботи та окреслити конкретні заходи для досягнення поставлених цілей. Впевнена, що спільними зусиллями ми зможемо забезпечити високий рівень освіти для наших дітей та створити сприятливі умови для їхнього всебічного розвитку.

Мирослава ПЕЛЬЦ - голова Мостиської ТГ, Надія ГНАТОВСЬКА - начальниця Відділу ОМС Мостиської МР

https://www.facebook.com/Myroslava.Pelc



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень