A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарне управління
Мостиської міської ради Львівської області

ЗВІТ ДИРЕКТОРКИ СТРІЛЕЦЬКОГО ЗЗСО I-II CТУПЕНІВ 2023/2024 н.р.

Дата: 26.06.2024 23:28
Кількість переглядів: 13

26 червня 2024 року відбувся звіт директора Стрілецького ЗЗСО І –ІІ ступенів Аліції БАЛУХ. У своїй промові керівник закладу підвела підсумки навчально –виховної роботи за 2023 -2024 навчальний рік, презентувала результати освітнього процесу, окреслила матеріально-технічне забезпечення та фінансово-господарську діяльність. Поділилася результатами участі педагогів та здобувачів освіти у проєктах, конкурсах, олімпіадах різних рівнів,спортивних досягненнях школярів. Було окреслено основні завдання на наступний навчальний рік.

На звіті були присутні начальниця відділу освіти молоді та спорту Надія ГНАТОВСЬКА, директор ЦПРПП Олександра БАША, провідний спеціаліст відділу освіти Богдан КУРЦЕБА, староста громади Михайло КМІТЬ, директори закладів освіти І-ІІ ступеня, педагогічний колектив та батьки.

Аліція БАЛУХ подякувала представникам Мостиської міської ради, відділу освіти молоді та спорту, старості громади, педагогічному колективу,батькам та усім працівникам закладу за співпрацю, взаєморозуміння, допомогу та підтримку.

За результатами голосування роботу директора визнано задовільною.

Дякуємо нашим захисникам за можливість навчати і працювати!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень