A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

ЗВІТ ДИРЕКТОРА ЛІЦЕЮ №3 м. МОСТИСЬКА ІМЕНІ СВЯТОЇ КОРОЛЕВИ ЯДВІГИ 2023/2024 н.р.

Дата: 24.06.2024 23:12
Кількість переглядів: 15

…Є люди, які своїм прикладом надихають, люди, які своїми діями змушують інших рухатися вперед….

27 червня 2024 року відбувся звіт директора Ліцею №3 імені Святої Королеви Ядвіги Тетерич Терези Станіславівни.

На звіті були присутні: голова Мостиської ТГ Мирослава Пельц з делегацією, начальниця відділу освіти, молоді та спорту Надія ГНАТОВСЬКА з делегацією, директорка ЦПРПП Олександра БАША з делегацією, директори ЗЗСО І-ІІІ ступенів, педагогічні та технічні працівники ліцею, представники учнівського самоврядування, батьки.

Під час презентації про діяльність ліцею всі присутні змогли побачити та пригадати шкільні події та успішні моменти, що відбувалися впродовж навчального року у ліцеї, а саме: традиційні шкільні заходи і свята, заходи національно-патріатичного спрямування, екологічного та фізичного виховання, волонтерську діяльність шкільного колективу, співпрацю з вищими навчальними закладами, різноманітні майстер-класи, тренінги, семінари, конференції для вчителів та учнів, міжнародну співпрацю, наші екскурсії, роботу з обдарованими учнями, наші досягнення, зміцнення матеріально-технічної бази ліцею тощо.

Кожен з виступаючих, а це були: педагоги ліцею, випускники 2024 року, учні, які перейшли з інших шкіл, батьки, начальник відділу освіти, молоді та спорту Надія Гнатовська, мер м. Мостиськ Мирослава Пельц , директор ЦПРПП Олександра Баша під час обговорення звіту відзначили високий професіоналізм директора ліцею та дали високу оцінку її роботи. В свою чергу Тереза Станіславівна подякувала всім присутнім за високу оцінку своєї діяльності на посаді директора ліцею і підкреслила, що тільки разом і тільки з позитивними намірами можна рухатись вперед, виховувати достойних громадян, справжніх патріотів та отримувати задоволення від гарно виконаної роботи.

Скільки б подій не відбулося, все ж головним залишається те, чого ми навчилися за рік, що зрозуміли, що змінили і чого досягнули. Це наполеглива спільна праця директора, наших педагогів, працівників, усіх учнів та їхніх батьків.

Дякуємо усьому шкільному колективу за служінню обраній справі, самовідданість, добро і щедрість душі, за наполегливу роботу і співпрацю впродовж 2023/2024 навчального року!

МОЛОДЦІ! ВІРИМО В УКРАЇНУ! ВІРИМО В НАШУ ПЕРЕМОГУ! ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!!!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень