A A A K K K
людям з порушенням зору
Гуманітарне управління
Мостиської міської ради Львівської області

ЗВІТ ДИРЕКТОРКИ ОЗ "ТВІРЖАНСЬКИЙ ЗЗСО I-III CТУПЕНІВ - ЗДО" 2023/2024 н.р.

Дата: 27.06.2024 22:32
Кількість переглядів: 16

Звіт директора є обов'язковим щорічним заходом, що покликаний забезпечити прозорість, демократичність і відкритість управління закладом освіти.

Позаду ще один навчальний рік, який приніс нам усім чимало викликів. Разом з тим, він був ефективним і результативним. Педагогічний колектив ОЗ «Твіржанський ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗДО» (директор Іванна ЩЕРБАТА) тримав свій освітній фронт, продовжуючи працювати в умовах війни, формуючи унікальний педагогічний досвід, переосмислюючи роль освіти, її ціннісні складники та брав на себе новий рівень відповідальності.

20 червня директор закладу Іванна ЩЕРБАТА підвела підсумки роботи колективу протягом 2023/2024 н.р. Завідувач філії «Хоросницький ЗЗСО І-ІІ ст.» Світлана КОМАРНИЦЬКА проаналізувала діяльність структурного підрозділу опорного закладу. Присутніми на звіті були представники місцевої влади та громадськості, директори ЗЗСО І-ІІІ ступенів, учителі, працівники закладу, батьки та здобувачі освіти. За результами голосування роботу директора визнано задовільною, 100 % підтримано колективом та громадою!

Захоплюємося талановитими вчителями та дітьми, які примножують справу нашого закладу. Віримо у вільний завтрашній день, віримо у ПЕРЕМОГУ, віримо у майбутнє незалежної УКРАЇНИ. СЛАВА УКРАЇНІ!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень