A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

ЗВІТ КЕРІВНИКА ОЗ"МОСТИСЬКИЙ ЗЗСО №1 I-III СТУПЕНІВ"2023/2024 н.р.

Дата: 27.06.2024 22:09
Кількість переглядів: 16

26 червня 2024 року відбувся звіт про роботу директора ОЗ "Мостиський ЗЗСО № 1 І-ІІІ ступенів" Михайла Сидорака.

У своїй презентації Михайло Михайлович розкрив основні аспекти діяльності освітнього закладу протягом 2023/2024 навчального року, який був складним, тривожним, приніс чимало викликів, труднощів, але, разом з тим, був ефективним і результативним.

Присутніми на звіті були начальниця відділу освіти, молоді та спорту Надія ГНАТОВСЬКА, директорка ЦПРПП Олександра БАША, представники громадськості, директори ЗЗСО І-ІІІ ступенів, учителі, працівники закладу, батьки та здобувачі освіти. За результатами голосування роботу директора ОЗ одноголосно визнано задовільною.

Михайло Михайлович подякував усім присутнім за високу оцінку своєї діяльності на посаді директора освітнього закладу і наголосив, що тільки разом, тільки з позитивними намірами можна рухатись вперед, виховувати достойних громадян, справжніх патріотів та отримувати задоволення від гарно виконаної роботи.

Висловив щиру подяку здобувачам освіти – за бажання вчитися, учителям — за творчість і любов до своєї професії; батькам — за допомогу, розуміння та плідну співпрацю; технічному персоналу за їх щоденну працю, за чистоту в навчальному закладі та на території школи.

Особлива подяка ЗСУ за можливість навчати, працювати і бути командою.

Разом до Перемоги



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень