A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Мостиської міської ради Львівської області

ЦИКЛ ЗАНЯТЬ З ІСТОРІЇ УКРАЇНИ ДЛЯ ПЕРЕМІЩЕНИХ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ, ЯКІ ТИМЧАСОВО ПРОЖИВАЮТЬ НА ЛЬВІВЩИНІ

Дата: 19.04.2022 10:19
Кількість переглядів: 26

Відповідно до листа департаменту освіти і науки Львівської обласної військової адміністрації від 14.04.2022 №07-08/786 інформуємо про те, що  в умовах війни з РФ, у ході якої ворогом активно використовується неправдива інформація історичного змісту, доля України значною мірою залежить від історичної пам’яті громадян України та їх здатності виявляти і аргументовано спростовувати ворожі фейки.

Щоб допомогти дорослим і учням-старшокласникам сформувати для себе сучасне бачення історії України, отримати відповіді на важливі питання департамент освіти і науки спільно з історичним факультетом Львівського національного університету імені Івана Франка організовують цикл онлайн-занять «Історія українського державотворення: правда замість фейків». Лектори – провідні історики України, професори і доценти ЛНУ. Прізвища лекторів, тематику та запитання, винесені на обговорення, а також дати цих занять додаємо (додаток).

Просимо ознайомитися з інформацією про цикл онлайн-занять «Історія українського державотворення: правда замість фейків» серед тимчасово переміщених громадян України, якими опікуються педколективи, та серед інших категорій потенційних слухачів: педагогічних працівників, старшокласників, рідних ваших учнів. Просимо також створити умови для колективного перегляду кожного онлайн-заняття у закладі освіти. У зв’язку з обмеженими можливостями програмного забезпечення ZOOM, з використанням якого відбуватимуться заняття, просимо зацікавлених громадян та заклади освіти зареєструватись за покликанням:https://forms.gle/Lpx2pGuJuPaWZjye8

Реєструючись, обирайте тему і дату занять. Перевага буде надаватися закладам освіти, які організують колективний перегляд занять у форматі відео-конференцій ZOOM з використанням власних інформаційних ресурсів.

Перше заняття відбудеться 21 квітня 2022 року. Тривалість – до 1 год включно з можливістю спілкування з лекторами.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень